pokazala poprsje

Mnogi su uvjereni da je trudna, no slavna reality sestra golišavim fotkama u bikiniju sve negira

showbuzz DNEVNIK.hr

Fanovi su prije nekoliko dana primijetili na jednoj od fotografija 41-godišnje Kardashianke kako ima izraženiji trbuh, no slavna reality sestra negirala je trudnoću.

Reality zvijezda Kourtney Kardashian objavila je seriju fotografija u bikiniju na svojim društvenim mrežama ne bi li utišala glasine o njezinoj četvrtoj trudnoći.

Fanovi su prije nekoliko dana primijetili na jednoj od fotografija 41-godišnje Kardashianke kako ima izraženiji trbuh, no slavna reality sestra sve je negirala. Dok su njezini obožavatelji ushićeno pisali kako jedva čekaju da potvrdi trudnoću, Kourtney je samo rekla kako tako izgleda kada dobije nekoliko kilograma više.

"Rodila sam troje sjajne djece i ovo je jednostavno oblik moga tijela", napisala je. Kourtney s bivšim mužem Scottom Disickom (36) ima sinove Masona (10) i Reigna (5) te kćer Penelope (7).

Najstarija sestra Kardashian navodno je obnovila vezu s modelom Younesom Bendjimom (26) s kojim je prekinula 2019. godine.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Blisko prijateljstvo Lady Di i legendarnog pjevača mnogima je bilo neobično, a evo kako su najradije provodili zajedničko vrijeme

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS