Pokrovitelj Cockta

Jan, Eva i Iva - različiti, a isti: "Važno je biti svoj i originalan, samo ćeš tako biti i sretan!"

Od čega si ti? Getty Images 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jan je fotograf, Eva glazbenica, a Iva studentica glume. Ne poznaju se, međusobno su različite osobe koje vole različite stvari, ali slažu se u jednom – u društvu koje stavlja u kalupe najvažnije je biti svoj, autentičan i ostati vjeran sebi.

Koliko puta si čuo komentar na svoj stil odijevanja, vrstu glazbe koju slušaš, hobi u kojem uživaš, a nije ti se svidio? Osjećao si se loše zbog njega i pokvario ti je cijeli dan? Jan se toga naslušao u školskim danima. Dok su drugi slušali pop, u njegovim je slušalicama treštao punk. Dok su drugi u izlaske išli potpuno sređeni, on je išao u izlizanim trapericama i majicom s imenom benda koji je obožavao. To je bila njegova furka.

"Puno puta mi je došlo da se samo ukalupim." Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

"Uvijek sam se nekako razlikovao, a zapravo sam samo tražio svoje mjesto pod suncem. Naslušao sam se svega i svačega i puno mi je puta došlo da se samo ukalupim, bilo bi puno lakše. Ali to onda ne bih bio ja, bio bih ono što svijet želi, a ne ono što ja želim", priča nam Jan, a Iva dodaje: "Važno je biti svoj i originalan, samo ćeš tako biti i sretan!"

"Ne moraju te svi voljeti, važno je biti svoj"

Iva je studentica glume čija se priča malo razlikuje od Janove. Iva je bila jedna od onih koja se htjela uklopiti, koja je htjela da je svi vole, koja nije izražavala svoje mišljenje, nego se slagala s društvom.

"Kako sam odrastala, počela sam shvaćati da uopće nemam svoje ja, da izgledam kao svaka druga cura, da volim stvari koje voli i svaka druga cura, da se odijevam kao svaka druga cura. I, iskreno, nije mi se to sviđalo. Nedostajala sam sama sebi jer takva Iva nije bila prava Iva. Bila je produkt društvenih mreža i medija koji stvaraju trendove", iskreno nam je ispričala Iva.

"Važno je biti svoj." Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Tek kada je dala priliku pravoj Ivi postala je sretna. Prihvatila je da se njezino mišljenje razlikuje od mišljenja drugih, da joj je kratka kosa puno bolja od duge, a žive boje koje kombinira u svojim outfitima puno bolje od monokronih kombinacija. Iva je postala svoja i prihvatila je svoju različitost.

Bubnjevima do svoje osobnosti i posebnosti

Kao i Eva, cura koja svira bubnjeve. Iako nije uvijek nailazila na odobravanje vršnjaka, nije odustajala od onoga što voli.

"Bubnjala sam po svemu i svačemu još otkad sam bila mala. To sam ja. Često su mi govorili da su bubnjevi muški instrumenti, da se uhvatim flaute ili nečeg sličnog. Nisam ih slušala i nikad nisam voljela te muško-ženske podjele. Vjerujem da cure mogu bubnjati jednako dobro kao i dečki", rekla nam je Eva.

"Ostati vjeran sebi." Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Mješavina strasti, uvjerenja, iskustava, emocija, pogleda koja nas čini jedinstvenima

Sloboda (Freedom), snaga (Power), strast (Passion), hrabrost (Courage), samopouzdanje (Confidence), glazba (Music), stav (Attitude), umjetnost (Art), ljubav (Love), ponos (Pride), inspiracija (Inspiration), znatiželja (Curiosity)… samo su neke od osobina kojima možemo opisati naše protagoniste. Sve to bilo im je potrebno da uspiju i postanu ono što su danas – sretni, svoji, posebni, originalni, autentični.

Baš kao i Cockta, jedinstveno piće koje ostaje vjerno svojoj prirodi unatoč trendovima koji dolaze i prolaze. Dolazi od riječi cocktail jer to je ona – koktel pažljivo biranih sastojaka koji su je oblikovali u ono što je danas – jedinstveno i autentično piće. Kao i čovjek – mješavina strasti, uvjerenja, iskustava, emocija, pogleda koja nas čini jedinstvenima.

Cockta je napravljena od najfinijeg bilja, s prirodnim CO2, bez kofeina i ortofosforne kiseline.

Uvijek autentična i svoja Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

A ti? Od čega si ti? Što tebe opisuje? Tvoje prijatelje? Kroz etikete na bočicama Cockte od 0,5 l možeš pronaći baš one osobine koje te pokreću i opisuju. Možeš i pokloniti bočicu nekome na koga te određena osobina s nje podsjeća. Bilo da je to Ljubav, Strast, Glazba, Ponos, u Cockti ćeš se pronaći.

Kao Jan, Iva i Eva. Danas su sretni mladi ljudi koji vole sebe i ono što jesu. Bez obzira na to sviđa li se to drugima ili ne. Znaju koliko je važno biti autentičan i ploviti svakodnevnim životom bez maske. Zato zgrabi Cocktu koja te najbolje opisuje, nazdravi svojoj autentičnosti i uživaj u legendarnom okusu!


Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Cockta po najvišim profesionalnim standardima.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS