Čola i žene

'Grudnjaci su bili suvenir, ta naerotizirana atmosfera nekad pukne!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Miljenik ženske publike je, među ostalim, otkrio i kako je proveo ljeto, kakav je otac, zašto žena drži glavnu riječ u njihovoj kući i što bi radio da se ne bavi glazbom.

Nakon 5 godina, koncertni velemajstor ovih prostora vraća se u Split! 16. listopada Spaladium Arenom ponovno će odjekivati hitovi Zdravka Čolića. 'Split je opet nekako centar neke sarajevske ljubavi prema Dalmaciji, moru, svemu i uvijek svaki koncert u Splitu je onako vrlo značajan za nas koji radimo u regiji, nekako u samom vrhu', rekao je Zdravko.

A nijedan nastup ovog miljenika ženske publike ne prođe bez kojeg grudnjaka na pozornici. Na pitanje što radi s njima, odgovara kroz smijeh: 'Par puta sam zadržao vrlo kvalitetne crvene boje ha ha ha, tako da gori vatra je bila, ono kao suvenir. Ta naerotizirana atmosfera nekad pukne', otkrio je Čola.

Čolić - Uvijek ga je privlačio seks u troje

Omiljeni Sarajlija osvrnuo se i na svoje splitske kolegice, Severinu i Jelenu Rozgu. Priznao je da cijeni to što su uspjele u karijeri jer ženama nije lako raditi taj posao. Kaže da se uvijek divio Terezi Kesoviji, Lepoj Breni i Nedi Ukraden, jer su same držale svoje karijere. 'Tu stvarno treba netko da ima veliku karizmu i da se nosi s tim kao što je Severina recimo pa čak i Rozga, te dvije žene stvarno nastupaju svugdje i mogu da se nose s tim svojim poslom. Nije to lako i sa tim svojim nekim ljubavima pa ih moraš javno iznositi', rekao je Zdravko.

Vječni šarmer otkrio je da njegova najveća potpora, supruga Sandra drži sva 4 kuta njihove kuće.

Što je još legendarni Čola otkrio saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS