Uskoro Whitesnake

Savršena lubenica prije nastupa hard rockera

showbuzz DNEVNIK.hr

WHITESNAKE, legendarni rock bend koji je osnovao bivši pjevač Deep Purplea, David Coverdale, nastavlja svoju uspješnu svjetsku turneju "Forevermore" koja je započela 2011. godine. Ne propustite njihov zagrebački nastup u subotu 15. lipnja!

Samo nas nekoliko dana dijeli od velikog koncerta hard rock velikana Whitesnake koji će ovu subotu nastupiti u zagrebačkom Domu sportova.

>> Koncert Sex Pistolsa održan prije 37 godina promijenio je cijelu glazbu!

'Izričito su tražili lubenicu i to baš onako narezanu na idealne komade, u biti su vrlo simpatični i zaista je bilo vrlo lagano raditi s njima. Nije bilo nikakvih ekstravagantnih zahtjeva. Tražili su da ih dočekaju u njihovoj hotelskoj sobi USA Today novine i 5 razglednica iz Hrvatske kako bi se, eto, vjerojatno mogli javiti svojim najbližima. Garderobe će biti u crnoj boji, od hrane tražili su nas tortilje s piletinom, puno lubenice, a što se tiče pića tražili su čajeve, tražili su vino crni pinot i htjeli su probati domaće pivo', kaže Marina Mazić Bandić iz AdriaEntertainmenta.

Svojim posljednjim velikim open air koncertom oduševili su i publiku i kritiku, a ne sumnjamo da će i ovaj put biti išta drugačije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS