Novi trend

Dosta joj je vjenčanja, no nije mogla reći 'ne'

showbuzz DNEVNIK.hr

Iako Hrvatice još uvijek preferiraju tradicionalnu bijelu, stručnjaci otkrivaju da bi te boje vjenčanica za godinu dana mogle i kod nas postati apsolutni hit.

Kakvi su trendovi kad su u pitanju vjenčano prstenje, make-up ili cvjetne dekoracije, iz prve je ruke doznala ekipa inMagazina koja je posjetila peti sajam vjenčanja Wedding Expo.

'Kao novi trendovi za vjenčanice su se pokazale haljine u nježno pastelnim roza bojama, svjetlo svjetlo baby plava i aktualna je jedna fina nijansa puder boje, bež više', kaže organizatorica organizatorica Wedding Expoa Dea Olup.

Bivša Missica Ivana Ergić danas iznajmljuje ležaljke na plaži

S vjenčanicama u boji problema nema bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić koja je pokazala da idealan spoj ženstvenosti, senzualnosti i romantike leži u crvenoj boji. 'Komentiram stalno da mi je više dosta vjenčanja, vjenčanica. Sada mi je već svaka ista i onako baš mi je preko glave. Danas me potrefi da nosim crvenu pa sam rekla ako se jednom budem udavala i ako budem nosila vjenčanicu da će biti baš tako crvena ili ljubičasta', kaže bivša miss.

Kako je bilo, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS