Čeka putovnicu od svibnja

Venezuelanac koji je zbog pandemije ''zaglavio'' u Hrvatskoj, a njegov video postao viralan: ''Nitko ne zna, ali imam petero djece''

Christian Vale, podrijetlom iz Venezuele, odvjetnik je s bogatom karijerom, no glazba je ono što ga oduvijek pokreće. Upravo njome osvojio je sve u Supertalentu. Nastup je potom postao viralan i otputovao diljem svijeta, što je rezultiralo suradnjom s poznatim glazbenim producentom. Christian izlazak nove pjesme čeka u Hrvatskoj, iz koje ne može otputovati. Zašto? Koliko mu nedostaje rodna Venezuela, obitelj, djeca? Njegov život je nalik na filmski scenarij koji će vam ispričati Lana Samaržija.

Prije je imao sve, a sada sa šeširom ispred sebe pjeva na ulici. Christian Vale svoju nevjerojatnu priču otkrio je nastupivši u Supertalentu. Posao odvjetnika doveo ga je do Hrvatske gdje je tijekom pandemije ''zaglavio'':

''Čekam putovnicu jer je istekla.... ne znam je l' do situacije zbog pandemije, ili Venezuela isto. Kasne sa svim procesima. Od svibnja sam ju tražio i od tada čekam svoju putovnicu'', priča. 

Christian otkriva i kako je mnogo toga ostavio iza sebe. Ljubav, obitelj i djecu:

''Nitko ne zna, no imam djecu. Imam četvero djece, o ne... Imam petero djece. Četvero u Venezueli i jedno u SAD-u'', otkriva. 

Najmlađu kćer jedva da je i vidio. Njegov život ponekad je nalik filmskom scenariju:

''Ali sam se morao vratiti u Venezuelu da vidim svoju djecu i kad sam se htio vratiti odbili su mi izdati vizu. Kad sam bio u Dubaiju sam se ponovno prijavio za vizu i ponvno su me odbili... To mi je najteže'', priča. 

Zbog dokumenata na koje u Hrvatskoj čeka, ovaj odvjetnik s karijerom u rodnoj Venezueli, SAD-u i Dubaiju, u Hrvatskoj raditi ne može. Zato posljednju godinu radi kao dostavljač, a pravne savjete dijeli besplatno.

No usporedno s njom njegovao je svoju ljubav prema glazbi. Natjecao se na raznim glazbenim showovima. Nastupao na festivalima. Iza sebe ima i nekoliko videospotova. Ne samo da pjeva, već piše i sklada pjesme.

Iako je glazbenu karijeru započeo prije 20 godina, ona nikada nije zaživjela. No, nakon što je njegov nastup na Supertalentu postao viralan, kontaktirao ga je poznati producet i ponudio mu suradnju:

Pjesme na španjolskom ali i na hrvatskom već su snimljene. No, ništa ne ide lako.

On ne gubi nadu. Kojom pjesmom će se predstaviti u daljem natjecanju Supertalenta još ne zna. U užem izboru su pjesme i na hrvatskom jeziku kojim već poprilično dobro vlada. A ima i omiljenog pjevača - Olivera:

Što god radio, glazba mu je uvijek bila i bit će utjeha i snaga. A Christian se nada da će joj se konačno moći prepustiti i od nje živjeti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Naša glumica je prije devet godina završila na listi najljepših žena svijeta iznad 40, a sada je sve zadivila fotkom bez šminke

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS