Princ na bijelom konju

Domaća ljepotica otkrila što traži u muškarcu

showbuzz DNEVNIK.hr

Vječna ljubav i prinčevi, čini se, nisu samo elementi iz bajke.

Bez obzira na to vjerujete li u bajke ili ne, teško je ostati s obje noge čvrsto na zemlji kad su u pitanju neke od najljepših priča ikad ispričanih. A upravo je takva i ona o Pepeljugi, čiju su premijeru s nestrpljenjem iščekivale kako djevojčice tako i njihove majke.

'Pa vjerujem u bajke, da. Sad kad sam imala priliku sinkronizirati, ja sam sinkronizirala Snježno kraljevstvo, moja bajka se ostvarila. Tako da vjerujem. Trebala bi svaka osoba vjerovati u bajke, odmah je život ljepši.', kaže mlada pjevačica Sementa Rajhard.

No nije se samo Sementina bajka ostvarila ovom sinkronizacijom. Na premijeri smo, naime, zatekli još jednu glumicu koja se može pohvaliti posudbom glasa u najgledanijem Disneyjevom animiranom filmu svih vremena.

Prava priča iz bajke: Zahvaljujući cipelici postala je princeza

U ulozi glumice ovog se puta našla i naša Ana Stunić. Zagrebačka Pepeljuga na premijeru je, baš poput prave, stigla u kočiji.

'Moram ti priznati da mi je ovo zapravo želja od malih nogu, kad čitaš bajke ili kad ti čitaju bajke, onda poželiš biti upravo ovo što ja večeras jesam i osjećam se predivno, uzbuđena sam već tjedan dana oko ovoga, i moram priznati da ću danas ulogu igrati do kraja, do minutu pred ponoć kad se dogodi ono kad izgubim cipelicu'. Kaže TV voditeljica Ana Stunić.

A vječna ljubav i prinčevi, čini se, nisu samo elementi iz bajke.

'Haha, moj princ na bijelom konju mislim da baš mora biti savršen, apsolutno, vjerojatno i ne postoji. Mislim da me mora nasmijavati iz dana u dan, mislim da je to najbitnije', opisala je Sementa svog princa na bijelome konju.

Što je još otkrila pred našim kamerama pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS