Ljepotica!

Tko je samozatajna Zagrepčanka s kojom Matija Cvek čeka dijete? Pojavila se u spotu našeg kultnog benda, a detalje privatnog života spretno čuva!

Matija Cvek Matija Cvek/Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Matija Cvek i Miriam Cikron u vezi su duže od godinu dana, a sada čekaju prvo dijete.

Vijest da će Matija Cvek postati otac odjeknula je domaćim medijima i iznenadila njegove obožavatelje, a mnogi se pitaju tko je djevojka koja ga je osvojila prije više od godinu dana i s kojom čeka prinovu.

Lijepa Miriam Cikron vodi samozatajan život i o njoj se malo zna, no prije tri godine okušala se u glumačkim vodama u spotu našeg kultnog benda Divlje jagode za pjesmu "Nemam ništa protiv". Prema podacima dostupnima na LinkedInu, završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet, a zaslužna je i za ilustraciju novog Matijina albuma "Vile se ovdje igraju". Njezin profil na Instagramu trenutačno je zaključan, a prati je 831 pratitelj.

Prije Miriam Matija je četiri godine proveo u vezi s pjevačicom Nikom Turković, a njihovoj je ljubavi došao kraj u srpnju prošle godine.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Naš bivši ministar pokazao 26 godina mlađu partnericu, znaju se dugo, ali ljubav im se tek kasnije dogodila!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Grudi su joj trebali sakriti cvjetovi, no plan joj nije uspio, paparazzi su uhvatili trenutak kad je pokazala baš sve!

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS