Kakva raskoš!

Tereza Kesovija je za ovo zdanje od ''kralja laminata'' tražila milijun i pol eura?!

showbuzz DNEVNIK.hr

Predivno je Tereza Kesovija krajem devedesetih uredila ljetnikovac vlastelinske obitelji Kaboga. Raskošnu vilu prodala je 2006. uspješnom poduzetniku.

Nedaleko od njezine, u ratu opljačkane, porušene i spaljene kuće, Tereza Kesovija uredila je predivan ljetnikovac vlastelinske obitelji Kaboga. Raskošno uređeno vilu 2006. godine prodala je uspješnom poduzetniku. Ekipa IN magazina doznala je kako danas izgleda Terezin ljetnikovac.

U Čilipima se nalazi najraskošnije imanje u Konavlima. Vilu Terezu na ostacima starog ljetnikovca iz 15. stoljeća, krajem devedesetih, podigla je glazbena diva Tereza Kesovija.

Direktorica hotela Pave Miloglav kaže kako su vrt i vanjština vrta isti onakvi kakvim ih je Tereza zamislila i napravila devedesetih godina. Cijela kuća napravljena je od konavoskog kamena, a posjed ima oko tri tisuće kvadrata.

Kuća je danas u vlasništvu našeg uspješnog poslovnog čovjeka Darka Pevana, koji se obogatio u Švedskoj, i to izumom laminata poznatog po jednostavnom načinu slaganja. Tako je stekao naziv "kralj laminata". Nagađa se kako je Tereza za vilu tražila oko milijun i pol eura. Zbog činjenice da se uz nju nalazi kapelica svetog Ante, često je biraju i mladenci kako bi ovdje izrekli sudbonosno "da".

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS