''Nekako mi se čini da bi to...''

David o kandidatu za kojeg misli da je trebao biti na njegovom mjestu, ali i o svojim velikim favoritima u MasterChefu!

Sa suzama u očima David Divjak se oprostio od MasterChefa. Želja mu je bila dogurati malo dalje, no u tome ga je spriječio soparnik. Kako bi opisao svoju kulinarsku avanturu te tko su mu favoriti, pogledajte u prilogu Dijane Kardum za In magazin.

Iako se do posljednjeg trenutka nadao da neće biti najlošiji, David Divjak na kraju je morao napustiti MasterChef natjecanje. Sirovo tijesto pogreška je koja je ovdje neoprostiva.

''Ja i Petar smo imali iste greške na tanjuru. Po meni slušajući Petra sa strane, mislim da je Petar imao više grešaka koje možda žiri nije primjetio. Mislim da je Petar trebao biti na mome mjestu. Jako mi je žao što je bio moj kraj. Nekako sam mislio da, nisam ciljao na finale jer sam svjestan svog znanja, ali sam mislio da zaslužujem biti malo duže u svemu ovome.'', iskreno je rekao David Divjak. 

Jer MasterChef avantura za njega je bila nešto posebno, što je dugo priželjkivao.

''Moj boravak u MasterChefu, mogu reći jedno jako lijepo iskustvo, stekao sam puno prijatelja, čak su mi pri kuhanju bili velika podrška, hvala im na tome, navijali su za mene, gurali su me. U trenucima gdje sam ja padao i usporio oni su me gurali i dizali'', govori David. 

S kandidatima se veselio, tugovao, ali i učio. Upravo su ta iskustva nešto što će ponijeti sa sobom.

''Naučio sam puno, puno toga. Što se tiče kuhanja, dosta, što se tiče mojih prijatelja iz MasterChef vile.. npr. Marko me je promijenio što se tiče treninga, ustajanja ujutro, doručak, ručak, večera, što inače ne radim. To su neke promjene koje su mi se dogodile i koje ću nastaviti i vani'', otkrio je. 

U posljednjem tjednu Davidova boravka, MasterChef kuhinjom širio se miris tradicije, što je njemu bio velik izazov jer s tim specijalitetima nije bio upoznat.

''Najizazovnije, pa nekako najizazovnije mi je bilo, mi je bila ta tradicija jer ja ne živim u Hrvatskoj, ja živim u Njemačkoj. Znam da sam si trebao uzeti više vremena za učenje i pripremit se za sve ovo, ali jednostavno zbog svog posla nisam imao vremena'', rekao je David. 

Sada se vraća svojem životu u Njemačkoj, gdje radi dva posla, kao poštar i u kuhinji.

''Ja se mjerit sa kanidatima u MasterChef vili nisam mogao jer njihovo znanje i moje znanje nije bilo isto'', rekao je. 

No velika mu je želja svoj profesionalni put nastaviti u kuhinji. Kandidate će sada posebno pratiti, a ako se njega pita, veliki favoriti su...

''Nekako mi se čini da bi to mogla bit Gaia, tu mi je isto sa strane Luka, Luka je jako dobar'', zaključio je David. 

Tko će se već u idućem izazovu približiti tituli MasterChefa, ne propustite pratiti u novim epizodama na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS