Napuhalo ga

Stavros otkrio što mu se dogodilo na skijanju

showbuzz DNEVNIK.hr

Iako slovi za jednog od najboljih skijaša među hrvatskim celebovima, Jasmin Stavros trenutno se odmara jer je stazu na vrhu Kronplatza morao zamijeniti za neke manje naporne aktivnosti.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

U razgovoru s novinarom Juricom Radovićem iz In magazina Stavros je otkrio kako se za svoj zimski hobi – skijanje pripremao mjesecima sa Sandijem Muravcem –Murijem.

'Sandi je vrhunski trener koji je radio sa Nikom Fleiss , i to je jedan napredniji i svakako teži način skijanja. Tog dana sam se jako iscrpio a već idućeg jutra nisam mogao iz kreveta jer me nešto ukočilo, ali proći će brzo, nadam se', rekao je poznati pjevač te ubrzo nakon otkrio i drugu veriju priče vezanu uz svoju nezgodu s uklještenjem živca.

>> 'Moja obitelj ni ne zna što ja radim na koncertima'

'Evo što se dogodilo. Kad je on otišao ja sam sreo prijatelje Sandija, glazbenike. Inače se ne zadržavam u 'Cimi'  gdje su oni obično, ali ovoga puta ostao sam s njima pola sata i valjda kako je puhalo, a ja sam bio topao steglo me u kičmi i sad jedva hodam', ispričao je.

Kakav li je to tajanstveni vjetar prohujao popularnim kafićem 'Cima' , ujedno i omiljenim okupljalištem Hrvata na vrhu Kronplatza, pogledajte u prilogu In magazina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS