NA ZAGREBAČKOM HIPODROMU

Spektakl kakav Zagreb ne pamti: Donosimo vam djelić atmosfere s koncerta svjetske senzacije, Eda Sheerana!

Vodimo vas na koncert koji je okupio gotovo 70 tisuća ljudi. Svjetska zvijezda Ed Sheeran svojim je nastupom oduševio obožavatelje, a mi smo ekskluzivno zavirili na zagrebački Hipodrom, gdje je taj glazbeni spektakl održan.

Zagreb je na Hipodromu proteklog vikenda vidio jedna od produkcijskih najvećih i najposjećenijih koncerata u ovom stoljeću. Britanska superzvijezda, Ed Sheeran svirao je svoje hitove i pokazao zašto je najveća pop-zvijezda današnjice.

''Gledajte, subota je navečer, ljeto je. Moj je posao zabaviti vas, ali volio bih da dođete na posao u ponedjeljak ujutro i da nemate glas. Zato ćemo večeras pjevati sve dok ne ostanemo bez glasa. Hoćete li to učiniti za mene'', rekao je Sheeran, a u tome je i uspio.

Gotovo 70 tisuća ljudi u glas je pjevao njegove pjesme, a reakcije obožavatelja ne mogu biti pozitivnije.

''Vidjela sam prije kakvi su bili koncerti i očekivala sam da bude baš ekstra i sada me baš iznenadio. Odlično je što sve sam radi'', rekla je Mej koja je stigla iz Sarajeva.

Dino Jelusić dobio je priliku života i svojom svirkom otvorio Sheeranov koncert.

''Apsolutno mi je bila velika čast. Sheeranova ekipa je bila super na tonskoj probi, profesionalna'', rekla je Dino, a nažalost nije imao priliku upoznati svjetsku senzaciju.

Ekipa Sheeranove diskografske kuće dobila je tu priliku.

''Nakon kratkog simpatičnog razgovor, u kojem se Ed ponio upravo onako kako bi i očekivali, skroman, zahvalan uputili smo mu nagradu koja dokazuje njegov izniman utjecaj u Hrvatskoj'', rekla je Talia Varga, PR izdavačke kuće.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS