voli seksi krpice

Snježana Mehun ima novi biznis! I njime oduševljava poznate Hrvatice

showbuzz DNEVNIK.hr

Poduzetnica Snježana Mehun odnedavno plovi i modnim svijetom. U suradnji s 23-godišnjim kreatorom osmislila je vlastitu kolekciju haljina.

Mnogi kažu kako je Stradun najglamuroznija modna pista. Djelomično zato jer se uglancani kamen sjaji pod noćnom rasvjetom, a ništa manje važna nije ni činjenica da se tu uvijek nađe pomno dotjeranih dama. Vjerojatno u tome treba tražiti razlog zašto se Glamour fashion show dogodio upravo tu. "Predivan je osjećaj gledati reviju na Stradunu. Ovo je jako lijepo", kaže plus size manekenka Lucija Lugomer.

Pravu senzaciju svojim haljinama izazvala je Snježana Mehun koje je osmislila u suradnji s mladim kreatorom Antunom Tinom Brišarom. "Mi smo nešto kao Dolce&Gabanna", u šali govori Mehun. "Stvar je u tome da smo prema nekim mojim zamislima zajedno osmislili kolekciju", pojašnjava Snježana.

Haljine su nosive, ženstvene te se ovisno o modnim dodacima mogu nositi od jutra do mraka."Volim da je to uvijek malo seksi. Nisam sama sebi bitna i ne mislim da svi moraju nositi ono što ja nosim. Poslušala sam Tina koji ima samo 23 godine, a jako je talentiran i odlično surađujemo", govori Mehun.

Snježanine haljine oduševile su i Anu Rucner, koju brine činjenica što će joj sinčić Darijan uskoro krenuti u peti razred. A svi znamo da je to velika promjena u životu osnovnoškolaca."Imam veću tremu od njega, ali mislim da će biti sve dobro", oprimistična je violončelistica.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS