showbuzz blok

Koga će 'počupati' Rozga, tko ljubi, i koga prati skandal oko golih fotografija?

showbuzz DNEVNIK.hr

Sve važne showbuzz vijesti na jednom mjestu. Što ste propustili?

Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupili su na gala priredbi Celebrity Fight Night u Firenci, jednom od najelitnijih dobrotvornih evenata u svijetu. Ovaj tradicionalni događaj privlači velik broj utjecajnih ljudi i slavnih osoba, a dvojac 2Cellos je oduševio mnoge od njih. Luka i Stjepan su nastupili s Andreom Bocellijem, koji ih je i pozvao da budu posebni gosti, i to pod ravnanjem čuvenog dirigenta današnjice Zubina Mehte.

Njihovim nastupom bila je oduševljena i slavna holivudska glumica Sharon Stone. Stjepan je rekao da ga je glumica oduševila, priznavši mu da već neko vrijeme prati njihov rad te dodao da je bila zaista draga i simpatična. Što je rekla njegova djevojka Jelena Rozga, nije još poznato.

Što će reći Rozga? Stjepan se družio sa Sharon Stone osobno!

Organizatori natjecanja za Miss Amerike ispričali su se glumici, pjevačici i manekenki Vanessi Williams, koju su 1983. godine natjerali da vrati krunu, nakon što je jedan poznati magazin objavio njezine golišave fotografije.

Na snimanju joj je, kaže, bilo ugodno, i vjerovala je da fotografije neće dospjeti u javnost, no nakon što je tada 21-godišnjakinja postala Miss Amerike, fotograf ih je prodao slavnom magazinu i nastao je skandal.

Severinin dečko Igor Kojić gotovo svakodnevno na društvenoj mreži dokazuje koliko voli svoju djevojku. Posljednji put to je učinio objavivši fotografiju, uz definiciju matematičke konstante, odnosno broja PI, a Severina mu je napisala da joj je i na jednostavniji način mogao reći da je voli. I dok si poznati par međusobno izjavljuje ljubav i uživa u svakom zajedničkom trenutku, Seve je pred kamerom inMagazina priznala da će se uskoro udati za Igora.

Sve detalje saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS