Neupitan talent

Evo tko je krivac za njezinu ulogu u 'Stelli'!

showbuzz DNEVNIK.hr

Sementa Rajhard, zvijezda serije 'Stella', održala je svoj prvi javni nastup u pratnji svog brata!

Brat i sestra publiku su oduševili svojom izvedbom pjesme 'Čarolija', naslovne pjesme popularnog serijala. Sementa i četiri godine stariji Giuliano pokazali su da su izvrstan tim koji je spreman na zajedničke izazove.

Neočekivani rasplet finala Stelle

'S bratom me povezuje to što smo cijelo djetinjstvo skupa. Kako je on DJ, a ja pjevam, to su uvijek kućna snimanja, nama najbitnija i mislim da smo kao blizanci, iako je on stariji četiri godine', rekla je lijepa Sementa.

Iako u krugu obitelji često sviraju i pjevaju zajedno, na ovogodišnjem zagrebačkom Tedexu, konferenciji o inovacijama, izumima i koja zagovara kreativnost , prvi su put zajedno i javno nastupili.

A upravo je Giuliano 'krivac' što je Sementa dobila ulogu u 'Stelli'! Imam jednu super anegdotu! On me jednom prijavio na karaoke u Rijeci i htio je treću nagradu - TV, a ja sam osvojila prvu nagradu - skuter i onda smo shvatili da smo on i ja izvrstan tim', otkrila je Sementa. Glumica i njezin brat vrlo su kreativni i uvijek im se neka ideja 'mota po glavi'. 'Konstantno smo zajedno, kad god netko ima neku ideju, nazovemo jedan drugog', rekao je Giuliano.

A ostale ideje predstavljene na zagrebačkom Tedexu pogledajte u prilogu InMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS