SFF

Kako svijetu predstaviti novog dečka? Prošetajte ga crvenim tepihom!

showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Bogdan, Nina Violić, Branislav Trifunović samo su neki od poznatih glumaca koji su ovih dana prošetali sarajevskim crvenim tepihom. Prvi put u domaćem je filmu utjelovio ulogu i Goran Kostić, koji je surađivao s Angelinom Jolie.

Iako su se mediji već naveliko raspisali o tome kako Goran Bogdan briljira u ulozi kradljivca dragulja u kriminalističkoj seriji britansko-francuske koprodukcije, ovaj glumac tek skromno odgovara kako je još prerano govoriti o tome.

Odavno se izvan granica ovih prostora otisnuo i ovaj glumac. Nakon zapaženih uloga u svjetski poznatim filmovima kao što su 96 sati, Hanibal, U zemlji krvi i meda Angeline Jolie, Goran Kostić je prvi put na velikom platnu, u filmu Hiljadarka, utjelovio ulogu na materinskom jeziku.

Hrvatski film 'Ti mene nosiš' oduševio publiku u Sarajevu

Jel vam draža Hiljadarka ili Angelina? 'Drugačije je , jedno je glavno jelo drugo je desert. Svako jelo ima svoj okus, nijansu', rekao je Goran.

Značenje Hiljadarke u ovoj je komediji dvojako. Jedna predstavlja novčanicu s likom glavnog junaka Atifa, a druga damu noći: 'Smešno je malo, čudno, kad vidiš sve ostale novčanice tko je sve na njima, kreće malo ego, kad bih se i ja pojavio tu jednom, ali to se narvno neće desiti', rekao je glumac Branislav Trifunović.

I dok radnja Hiljadrake vraća u prošla vremena, film Naša svakodnevna priča, koji je prikazan u natjecateljskom dijelu ovog Festivala smješten je u sadašnjost te prati građansku obitelj srednje klase. Jedna od poruka ovog filma je ona kako su obitelj i ljubav najvažnije. A dobro to zna i splitska glumica Lana Barić koja se crvenim tepihom prošetala sa svojom novom ljubavi, povjesničarom Draganom Markovinom.

Više saznajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS