Rozgomanija trese regiju!

Ono što je Prija u Hrvatskoj, to je Rozga u Srbiji - ovako mediji govore o njezinom trijumfu!

Rozgomanija trese cijelu regiju! U samo tri mjeseca rasprodala je pet uzastopnih koncerata, koje će u prosincu održati u Sava centru. Prošli tjedan otvorila je i šesti datum. Ovog vikenda Jelena Rozga nakon 12 godina NAStupa u Sarajevu. Govori i o malim stvarima koje ju u najljepšoj godini u karijeri čine sretnom i ISpunjenom.

Ona je apsolutna zvijezde regije. Jelena Rozga u ovoj je godini rekorderka prema broju rasprodanih koncerata. Tako će u prosincu u beogradskom Sava Centru, mjestu gdje je započela karijeru s grupom Magazin, održati čak 6 uzastopnih koncerata.

''Bez velike buke, kao i sve u životu šta radim, najavila prvi, pa je otišao jako brzo, pa drugi, pa treći, ja još uvijek ne mogu vjerovati da se to ustvari meni sve dešava. Toliko sam sretna, toliko sam ponosna, da imam tako divne fanove, ljude koji vole moje pjesme, ali sve pjesme. Znači od 7 do 77, i toliko sam blagoslovljena zbog tog'', govori. 

Ono što je Aleksandra Prijović u Hrvatskoj, to je Jelena Rozga u Srbiji – ovom usporedbom mediji u regiji govore o njezinu trijumfu. Ona, kao i uvijek dosad - na usporedbe ne pristaje!

''Ja sam sretna kad bilo tko od mojih kolega rade, kad se pune dvorane, ja sam toliko ponosna, lijepo je kad svi radimo. Za svakog ima mjesta, ne bi se opterećivala brojkama, ja volim svoj posao'', zaključila je.

A voli i jednu posebnu osobu. Nedavno je otkrila da je ponovno zaljubljena. Ova joj je godina, kaže, jedna od najsretnijih i najljepših:

''I privatno i poslovno, i kad se privatno sve nekako posloži, onda i u poslu letiš'', zaključila je. 

Početkom listopada otisnula se na kratki odmor. Ploveći kruzerom, putovala je Španjolskom, Italijom i Tunisom:

''Ja volim Španjolsku i Barcelonu, nisam prvi put bila, nego prije nekih 10, 12 godina, Barcelonu strašno volim. Tunis, malo mi je preprljav, ono lijepo ga je za vidjedit i vratit se u hotel. Ustvari napunila sam baterije za ove predostojeće koncerte'', kaže. 

''Volim putovati, ali nekako najbolja sam ustvari kad idem na odmor nakon nove godine, tad uzmem nekako prvi mjesec za sebe, a ovo je nekako bio odmor usred ludila koji me čeka do kraja godine pa se nisam dovoljno opustila ali bilo mi je lijepo'', priča Rozga

Posvuda je lijepo, ali kod kuće je najljepše, dodaje. I zato će nakon završetka ove koncertne godine, početak iduće biti rezerviran samo za nju.

''Odlučila sam da neću ništa planirati, kako mi dođe, kad se vratim u Split, hoću li negdje odletjeti ili lijepo ostati u svome Splitu. Bit ću spontana prvi put u životu'', kaže. 

Već u subotu nastavlja regionalnu turneju ''Minut srca mog'' u sarajevskoj Zetri, 2. studenog.

''Ja sam ustvari zadnji put bila u Sarajevu prije 12 godina i to nije bila Zetra nego Skenderija, ovaj put smo u većoj dvorani koja će biti isto puna, krcata. Tome se strašno radujem, tu završava jedan lijepi dio onako svega onoga što sam ja kao klinka zamišljala da ću napraviti, velika produkcija, puno plesača, ispunila sam svoju veliku želju'', rekla je. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS