Otkrila nove pikanterije

EKSKLUZIVNO Rozga pjeva 'Nirvanu', a ljubav je čeka u Splitu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga izgleda je postigla 'nirvanu' na svim poljima u svojem životu.

Kada je u pitanju ljubav, Jelena Rozga je malo opreznija. Već se dugo šuška o njezinom tajanstvenom dečku.

'Ako je prava ljubav, ona ce čekat, puno sam na putu i u Zagrebu, a ljubav čeka u Splitu. Sad sam vam puno i otkrila. Viđamo se, uglavnom smo na telefonu zadnjih mjesec dana, al sve funkcionira jako dobro, zadovoljna sam i sretna i to je najbitnije', priznaje.

Jelena uskoro mama?

'To ja ufino, kako ide pjesma, u rukavicama, daš signal, pogled, osmijeh,... prepozna se to. Bar ja skužim odmah ako se nekome dopadam', priča popularna pjevačica.

'Spremna sam ja za sve. Stvarno jesam, prirodno je da jednog dana budem majka. To čekam i želim vise od svega', kaže Rozga koja je roditelji obećala unuka već ove godine! Obećala jesam, al mislim da se u ovoj godini neće ništa od toga ostvarit. Ali vidjet ćemo dogodine. Sad sam još mlada, pusti me još malo', kaže.

Pjesma 'Nirvana' stvarala se tri mjeseca

Ravno iz studija donosimo vam dijelove još uvijek radne verzije najnovije Rozgine pjesme nazvane 'Nirvana'.

'Ne da je se bojim, nego je toliko jaka, ko god je samo pročitao tekst na papiru bi se naježio. Ne znam koliko je bilježnica Vjekoslava potrošila, al imamo fenomenalan tekst, muziku, Vjekoslava i Tonči, aranžman Đurđević', otkrila je Jelena o pjesmi koja ima rumunjski melos.

Iako Jelena po svojoj prirodi, kako Tonči kaže, nije ekscesan tip, od afera ne može pobjeći. Ona je naučila živjeti s tim, ali ne voli sto joj razne izmišljotine pogađaju obitelj. 'Mama kad god nešto pročita, zove me uplakana. Teško je smirivat roditelje, objašnjavat ljudima, dosadilo mi se ja to nisam, nisam to rekla, napravila, čemu sve to!?', kaže Jelena.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS