mladi je vole

Časna imitatorica: Pogledajte koga je opjevala pred našim kamerama

showbuzz DNEVNIK.hr

Simpatična redovnica na zanimljiv i humorističan način pronašla je put do srca mnogih mladih onime što najbolje zna: pjevanjem i imitacijom.

Pitanje koje se često postavlja mnogim redovnicima i redovnicama gotovo uvijek je ono kako su se odlučili za svoj životni poziv. Odlika redovničkog poziva, kaže časna Dijana Lončarek, prije svega je radost.

Časna sestra snimila svoju verziju kontroverznog spota za 'Like a Virgin'

'Pronašla sam jedan stil kako pristupiti mladima, nekako sam odmalena oponašala te pjevače, onda kad su pitali 'pa dobro sestro, pa zašto, pa kako da ste otišli u samostan'... kažem vam, vrlo teško je taj poziv stavit u riječi. Taj poziv nadilazi i nas same. I onda sam ja to malo opjevala kroz imitaciju', priča časna Dijana.

Pjesmom se prisjetila i kako su njezini roditelji reagirali kad im je rekla da želi postati časna sestra. 'Oni meni 'bube su u glavi to su godine', a ja sam odlučila uzeti život u svoje ruke i otići u samostan i rekla sam 'stisni šake, stisni zube', opjevala je časna.

A u samostanu je shvatila važnost molitve, ali i da se moliti može na različite načine. Pogledajte priču sa simpatičnom časnom u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS