sve popularnija okupljanja!

Provjerili smo kako se u Hrvatskoj zabavljaju oni dubljeg džepa, ovo je dovoljan pokretač da oni dođu ovdje!

O privlačenju turista više platežne moći u domaćoj se javnosti govori godinama, ali rijetko čujemo uspješne priče. Naša ekipa vikend je provela na okupljanju ljubitelja super automobila koji je dokazao kako Hrvatska ima sve potrebno za elitni turizam.

Karavana superautomobila putovala je od Zagreba do Malog Lošinja, na oduševljenje građana koji nisu propustili fotografirati skupocjene jurilice.

Sudionici auto-gastro događaja, koji su sve popularniji u Lijepoj našoj, redovito su dubljeg džepa jer ne možete se ni prijaviti ako ne posjedujete super automobil.

''Upoznajemo najljepše dijelove Hrvatske, uživamo u vrhunskoj gastronomiji, sklapamo i nove poslovne prilike tako da sam jako sretna i zadovoljna'', govori Tina Tolić, sudionica. 

Svaka pauza od vožnje prilika je za užitak.

''Tapas od patke, tapas od grdobine, s malo modernijom infuzijom i evo sada radimo zubatca koji je ulovljen, vjerovali ili ne, prije jedno dva sata, ovdje u akvatoriju'', govori chef Zlatko Belužić.

Automobilistički turizam pomalo je zanemaren u Hrvatskoj, iako je potencijal golem.

''Pokušavamo promovirati destinacije, stvarno fantastičnu gastronomiju koju imamo i ono što je specifično, mi imamo prometnice koje shvaćamo olako, ali one su dovoljan pokretač da ljudi dođu ovdje'', dodao je Kristijan Semulić, član organizacijskog tima.

Kada se spusti noć, vrijeme je za zabave na lokacijama koje nisu dostupne običnim smrtnicima, ali uz glazbu koju svi poznajemo.

''Više evergreen restoranska glazba da bi jednom lijepom eventu i ukusnim jelima dali dimenziju više. A kasnije kad se priguše svjetla? A joj, kad se priguše svjetla… Ovo su privatni partiji, tu bude svačega! Preobrazim se…'', govori, Luka Motecchi, DJ. 

Dok se pripadnici jačeg spola nadjačavaju na asfaltu, ljepši spol uživa na svoj način.

''Mi žene imamo svoj način zabave i uživanja. Danas smo bile na spa tretmanu i zaista je bilo opuštajuće iskustvo'', govori Tina Tolić. 

Goste više platežne moći na ovakve događaje privlači prvenstveno prilika za umrežavanje.

''Ne postoji nešto što mi možemo pružiti tim ljudima, što si oni sami ne mogu platit, ali naša emocija je dodana vrijednost. Da pokušamo nadograditi, uz ono što oni dobiju, da je taj hospitality nešto ekstra stvarno!'', dodao je Semulić. 

Lijepa Naša tako je ponovno dokazala da može zadovoljiti i najprofinjenije goste, potrebno je samo pametno iskoristiti naš beskrajni potencijal.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS