odličan spoj!

Serija ''U dobru i zlu'' zarobila nas je svojim zapletima, a sada je vrijeme i za spot Grašine pjesme koja ju prati!

Nova domaća serija ''U dobru i zlu'' zarobila nas je svojim zapletima i radnjom. Djelić naslovne pjesme, koju izvodi Petar Grašo, već ste čuli, a sada je vrijeme i za videospot. O seriji, pjesmi i značenju zavjeta koje nosi ime serije, pjevač i glumci ispričali su našoj ekipi In magazina.

On je apsolutni miljenik publike. Jedan od najpoznatijih pjevača u regiji. Tekstopisac, skladatelj i kantautor. Tek što je objavljen djelić njegove nove pjesme ''Šta bi ja bez tebe'' u seriji ''U dobru i zlu'', znalo se – Petar Grašo i serija odličan su spoj.

''Kad je izašao taj mali djelić pjesme dobili smo doista toliko puno mailova, i koemntara na svim digitalnim platformama - da li je to nova pjesma, kada će nova pjesma'', priča Grašo. 

Ovo je itekako nova pjesma, koja, kao i dosad, kroz emociju i zavjet ljubavi priča najljepšu priču:

''To je jedan ljubavni vapaj, ali ne vapaj nego pozitivan kontekst zapravo nekog Happy enda životnog u kojem čovjek koji traži sebe i druge pronađe sve kroz ljubav a zapravo to tako najčešće ide. Kompletna biblija ljubavi stane zapravo u riječi u dobru i zlu'', govori grašo. 

Uz Grašu, glavni protagonisti videospota su, naravno, glumci i njihova ljubavna priča. Ali i zavjet ''u dobru i zlu'', koji u ovoj priči ipak ima malo drugačije značenje.

Serija je inspirirana stvarnom pričom. Privlači velik broj gledatelja, ali i komentara, kojima se glumci posebno vesele:

''Rekla mi je samo jedna gospođa da mi je sin Jakov jako neodgojen i da se moram malo pozabavit s njim'', ispričala je Iva Mihalić. 

''Da ono da su doživeli istu situaciju ne sad naše generacije nego starije malo'', priča Mirna Medaković. 

''Varijanta kad se šećam po placu, imam osećaj da je dobar feedback, gospođe me pitaju hoću li preživjeti, ja sam ipak snimao nešto tih serija, onda taj glas naroda mislim da dobro osjetim a mislim da se sad jako dobro zahuktao'', priča Filip Juričić. 

Dobra povezanost serije i pjesme također je važna kombinacija jer pjesmom serija nastavlja živjeti, kao i uspomena na razdoblje emitiranja:

''Jer vidim da je dosta dosta gledana i moja familija gleda, što je meni odmah onako neki lakmus papir da znam da je to dobro, i dakle kad se spoji i dobra pjesma i dobra serija, nije rijedak slučaj zapravo da to jedno drugome drži vjetar, imamo puno puno nekih sound tragova 10 već ima starijih koje su zapravo bilježile neko vrijeme'' priča Grašo. 

S ovom pjesmu, nema sumnje, nikad se neće zaboraviti!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS