Petreković otvoreno

URNEBESNI ODGOVORI On zaljubljen - ona djevica, što dalje?

showbuzz DNEVNIK.hr

Mario Petreković gostovao je u Paprenim kuglicama Davora Garića.

Vrijeme je za malo smijeha uz "Paprene kuglice" u kojima gostuje Mario Petreković. Zašto bi ime promijenio u Mariolino Piccolino, jesu li mu draže džepne Venere ili rasne bacačice diska te praktIcira li predbračnu čistoću, na svoj je osebujan način otkrio Davoru Gariću.

Upitan da otkrije koliko eksplicitnih kućnih uradaka ima u svom računalu, osebujni Mario odgovara: "Nažalost, nemam niti jedan, jer računalo isto nemam dulje vrijeme. Drugi put sam ga izgubio, pa sam odlučio stati", otkrio je. "Svakako rasne bacačice diska znaju centrirat čovjeka i usmjerit ga u životu jer šamarčina od žene kad odletiš nakon nje deset metara je ono što svakom muškarcu treba", podijelio je svoja razmišljanja o džepnim Venerama i rasnim bacačicama.

U nizu osebujnih odgovora, posebno je bilo zanimljivo čuti što bi Mario napravio da se zaljubi u djevojku koja prakticira bračnu čistoću. "Ja mislim da to svatko traži. To je izazov. To je izazov uopće vidjeti da li tako išta uopće postoji", zaključio je Petreković. A više urnebesnih odgovora pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS