Napokon sretna

'Voljela bih da se neke stvari nisu dogodile, dobila sam drugu šansu'

showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Pamela Ramljak nam je u iskrenom intervjuu otkrila kako je u braku nakon što se protekli tjedan udala u crkvi po drugi put.

Pjevačica Pamela Ramljak, članica bivše grupe Feminnem protekle je subote u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Zagrebu po drugi put uplovila u bračnu luku. Udala se za Mladena Salajstera s kojim je pronašla novu sreću.

Tu je vijest pomalo zasjenila informacija kako je nakon višegodišnje borbe uspjela dobiti poništenje njezinog prvog braka, koje se točno zove 'ništavnost ženidbe'.

>> Pamela Ramljak drugi put pred crkvenim oltarom!

'Žao mi je naravno što se dogodilo u prošlosti i voljela bi da se neke stvari nisu dogodile, ali čovjek ne može birati svoju sudbinu, to je jednostavno tako i meni je samo drago da je to sve iza mene i da ja sad imam drugu šansu da proživim život onako kako sam maštala kao djevojčica. Vjenčanje je bilo jako skromno, u krugu stvarno najbliže rodbine i prijatelja, predobra hrana, odlična zabava, imali smo i DJ koji je predobar, i bend je svirao', otkrila je Pamela.

No, Pamela se ne okreće za prošlosti nego uživa u trenutcima sreće i kroz nekoliko dana odlazi na romantični medeni mjesec u Budimpeštu. Razmišlja li o majčinstvu, kakva to iznenađenja priprema na poslovnom planu otkrila je u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS