Glamur i pohlepa!

Istinita i šokantna priča o ubojstvu u obitelji koja je imala baš sve - bogatstvo, stil i moć!

Obitelj Gucci imala je sve - bogatstvo, stil i moć. Film koji se s nestrpljenjem očekuje prati istinitu i šokantnu priču o ubojstvu u obitelji Gucci i ženi koja stoji iza njega. Lady Gucci, poznatu pod nadimkom Crna udovica, glumi slavna Lady Gaga. Jedan od najvećih talijanskih skandala dobio je svoju filmsku priču, a koje sve tajne skriva slavna modna obitelj Gucci, pogledajte u prilogu In magazina.

''Dinastija Gucci'' - novi je film Ridleya Scotta, inspiriran šokantnom istinitom pričom o obiteljskom carstvu talijanske modne kuće Gucci. Kontroverzna priča događa se 1995. godine, kada je Maurizio Gucci, unuk osnivača luksuzne kuće, na putu prema svojem uredu ubijen, a njegova supruga Patrizia Reggiani bila je optužena za naručivanje atentata. Patriziju glumi slavna Lady Gaga, čija oba roditelja imaju talijansko podrijetlo.

Poznata po nadimku "Crna udovica", Reggiani je 1998. osuđena na 29 godina zatvora, no kazna joj je smanjena zbog dobrog ponašanja i na slobodi je već pet godina.

Patrizia je izjavila kako je uvrijeđena i nezadovoljna jer joj se Gaga nije javila prije početka snimanja filma. Glumica se s njom još uvijek nije susrela, a za film se pripremala tako što je pogledala brojne dokumentarce te čitala novinske članke i knjige o njezinu životu.

Uz Gagu se u filmu pojavljuju velika glumačka imena, poput Ala Pacina, Jeremyja Ironsa, Adama Drivera i Jareda Leta, koji glumi Guccijeva dizajnera, Paola Guccija.

Većina glumaca je na filmskim premijerama nosila Gucci, a ulogu u filmu dobila je i Salma Hayek, supruga današnjeg šefa Guccija, François-Henrija Pinaulta.

Film je snimljen prema knjizi "Gucci dinastija: Senzacionalna priča o ubojstvu, ludilu, glamuru i pohlepi" autorice Sare Forden. U naša kina dolazi sljedeći tjedan, 2. prosinca.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Violeta iz Boljeg života napravila pomutnju u Turskoj, nije bilo teško primijetiti da je nešto zaboravila obući

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS