podijelila novosti

Vodila je svečanu sjednicu našeg Sabora, nastupala na ceremoniji ulaska u Europsku uniju, a danas je glavna zvijezda mjuzikala!

Riječ je o glumici i pjevačici Vandi Winter. Ona se ovih dana glazbeno aktivirala, a njezine pjesme sluša i sin Fabijan. Kako se snalazi s prvašićem u kući, ali i što joj se još novo događa, Vanda je podijelila s našom Julijom Bačić Barać za In magazin.

''Samo u krug" naziv je nove pjesme Vande Winter koju je otpjevala u duetu s Goranom Boškovićem.

''U početku nije bila zamišljena kao duet međutim imala sam potrebu obogatiti tu njezinu suptilnu ljepotu i jednostavnost. Ljudima se baš sviđa što je tako nepretenciozna i moram priznati da se i meni sviđa'', priča Vanda. 

Vanda priprema novi album, a ova godina je za nju značajna i jer je u kolovozu ušla u četrdesete.

''Više volim te okrugle brojke, sjećam se kad sam napunila 30 onda sam si bila uvjerljivija i konkretnija nego s 29 pa se tako nekako osjećam i sad'', kaže. 

Ova četrdesetgodišnjakinja glazbom se počela baviti vrlo rano pa je pjevala i na ceremoniji ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

''Pjevala sam Ave Mariju iz rock opere Gubec beg. Ono što mi je bilo najdraže i najznimljivije i solista koji su bili tog velikog spektala'', prisjetila se. 

Europske i domaće državnike tada nije upoznala, ali s mnogima se susretala tijekom karijere.

''Pjevala sam na jednoj novoj godini gdje je slavio i tadašnji predsjednik Ivo Josipović, čak sam jednom prilikom vodila i svečanu sjednicu Sabora'', priča.

Ovu ulogu u Saboru je ozbiljno shvatila.

''Držala sam se skripte i trudila sam se biti maksimalno profesionalna'', kaže. 

Osim glazbe, njezina druga ljubav je kazalište. Mjuzikl Ljepotica i zvijer u siječnju ponovno stiže na kazališne daske.

''Ljepotica i zvijer će doživjeti 50. izvedbu i jako smo ponosni jer nas je pogledalo po računici 100 000 ljudi, a paralelno pripremamo veliki mjuzikl Jadnike'', govori Vanda.

Uz sve to, mama je i prvašića Fabijana.

''On se veseli školi i mislim da ju je dobro prihvatio što je ja mislim velika promjena za dijete, još veća za roditelje. Zasad ga više zanima crtanje, čitanje, jako voli dinosaure, govori da će biti paleontolog jednog dana, meni zvuči ok'', govori Vanda. 

A kakvi roditelji nastoje biti Vanda i suprug Ivan?

''Prakticiramo povezujuće roditeljstvo, imamo samo njega, imamo za njega dovoljno vremena trudimo se imati dovoljno strpljenja, nekakve zdrave granice isto tako naravno nastojimo postavljati'', otkrila je. 

Glumica, pjevačica, mama, supruga...Vanda Winter za svaku svoju ulogu zaslužuje pljesak.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS