Kad se hoće, može se

Iz zrakoplova na najiščekivaniju modnu reviju: Gospođa Ćorluka živi sto na sat!

Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Svaka modna priča koju ispiše Envy Room uistinu je posebna. Znaju to i brojne zvijezde pa ni ovog puta nisu propustile sjesti u prvi red i pogledati novitete s potpisom modnog dvojca.

Kada je u pitanju revija Envy Rooma, možete biti sigurni da ćete u prvom redu sresti Franku Batelić. Od milja zvani Envići, bili su uz prelijepu pjevačicu, u svim važnim životnim trenucima. Njihovu haljinu nosila je i na Eurosongu i na svojem vjenčanju. nNa reviji su svi primijetili da pjevačica zbilja blista. 

''Hvala, sve je stvarno super, nemam se na što požaliti, genijalno'', rekla nam je Franka. 

Pjevačica trenutačno dovršava album. Do kraja su ostale još dvije pjesme. Idući tjedan u planu je snimanje videospota.

Uz brojne obaveze, sa suprugom Vedranom uspije provoditi dosta vremena. 

''Ja sam ovdje na reviju došla direktno s aviona, ali što se želi to se i odradi'', zaključila je Franka. 

Kada vas u modnu priču povede dvojac Envy Room, onda možete biti sigurni da će to biti ugodno putovanje, promišljeno do najmanjeg detalja. Sve uzvanice morale su biti tip-top sređene već u tri popodne.

''S obzirom na to da sam uoućena u njihov koncept znam zašto su odabrali dnevno svjetlo koje još dodatno pridonosi ugođaju. Sve ove biljke izgledaju predivno tako da mi je potpuno razumljivo. S obzirom da imam večernjih obaveza, ovaj mi je termin savršen'', rekla nam je Kristina Krepela. 

Tihana Harapin Zalepugin dodala je da u Parizu i Londonu nije nimalo čudno kad su revije oko 12, 13 sati zato što je dizajnerima užasno stalo da već sutra budu u dnevnim novinama i da čitaju pohvale ili kritike na račun svoje kolekcije. 

Ovog puta svoje modele smjestili su u svojevrsni zimski vrt, nešto kao zagrebački Kew Gardens. Ono što je svaki put prelijepo na revijama je što se uzvanice uistinu potrude oko stajlinga pa nerijetko oduševe, a neke i iznenade.

Inače, svakoj zvijezdi suradnja s dizajnerima mnogo znači. 

''Kad god mi nešto treba mogu ih nazvati i znam da će napraviti sve ono što ja zamišljam, da će dodati još taj neki svoj đir, neki romantičan, ali opet odrješiti, snažna žena đir'', priča nam Franka. 

A uz Envy Room, dotjeranih zvijezda neće nedostajati na crvenim tepisima.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS