završila na hitnoj

PROGOVORILA O BOLESTI "Nisam uopće mogla ležati. Suze su mi išle"

showbuzz DNEVNIK.hr

Po prvi puta Nives je progovorila o zdravstvenim problemima koji su iza nje, ali i o odnosu s bivšim suprugom Dinom Drpićem.

Kad je Nives Celzijus pisala glazbu i stihove za svoju novu pjesmu, nije mogla ni u najgoroj noćnoj mori zamisliti da će njezin doček nove godine biti baš pravi "Kukulele". Neizdrživi bolovi u prsima na Silvestrovo su ju natjerali da potraži hitnu liječničku pomoć.

"Imala sam jako velike bolove koje bih usporedila sa porodom. Nikad nisam nešto tako bolno osjećala. Nisam mogla ležati uopće, ne bih onda imala dotok kisika. Čim bi legla od boli bi mi kretala suze", prisjeća se Nives.

Svojim obožavateljima novogodišnju čestitku uputila je iz zagrebačke bolnice Sveti Duh. Fotografija iz bolesničke postelje koju je objavila na svojem Instagram profilu sve je šokirala.

"Zapravo shvatili su da imam anemiju i krvna slika mi je bila jako loša , tako da sam par dana primala krv i željezo i povraćala sve to što sa izgubila kroz godine" , dodaje Nives.

Na svu sreću, njezina bolnička avantura trajala je, za nju, preduga četiri dana. Na teži način, naučila je da mora biti odgovornija prema svojem zdravlju. "Moram imati više vremena za sebe jer sve nekako posao, posao. Razmišljaš, trebam osigurati dvoje djece budućnost!", govori pjevačica i spisateljica.

Danas spisateljica i pjevačica, kao mala je željela biti glumica. Njezina želja iz djetinjstva ipak joj se nedavno ispunila. Rijetko se tko može pohvaliti da njegova prva uloga u životu bude izvedena u Hrvatskom narodnom kazalištu. Na daskama koje život znače postala je pjevačica na dvoru hrvatskog grofa Pejačevića. "Nije bilo treme, nije bilo dilema da li to mogu ili ne mogu , znala sam da mogu i da ću biti izvrsna u tome", govori Nives.



Sa svojim bivšim suprugom Dinom Drpićem danas je u nikad boljim odnosima. Možda baš zato još uvijek nije vrijeme za nekog novog. "Nisam spremna upoznavati djecu sa novim muškarcem. Imam nekako preblizak odnos sa bivšim mužem, s kojim provodim svaki dan. Ima koga za skuhat ručak, imam koga za izderat se kad sam nervozna", priznaje Nives. 

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.




 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS