'Pedeset nijansi sive'

VIDEO Što povezuje gospodina Greya i Luku? Soba puna seksi igračaka!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavnu priču koja je oborila s nogu milijune žena diljem svijeta i postala najiščekivanijim filmskim hitom godine, na velikom su platnu pogledali poznati Hrvati.

Na posebnoj projekciji prije velike svjetske premijere u Berlinu, "Pedeset nijansi sive" pogledala su i poznata lica domaće javne scene. I za njih su Christian Grey i Anastasia Steele trenutačno najpoželjniji par na svijetu. Čak 2,75 milijuna ulaznica unaprijed je prodano u cijelom svijetu za projekcije najiščekivanijeg filma godine.

Ekranizacija erotskog bestselera spisateljice E. L. James izazvala je pravu maniju, nakon što su milijuni žena oboreni s nogu likom šarmantnog Christiana. Naravno, ovakvom fenomenu nisu odoljele ni naše zvijezde, koje su, što na nagovor, što svojevoljno, odlučile među prvima pogledati film, na posebnoj projekciji za obožavatelje.

Seks maštarije: tri razloga zašto bi to trebali napraviti!

Pjevač Luka Nižetić nam je kroz šalu priznao kako s likom Christiana ima nešto zajedničko - zanimljivu sobu punu igračaka. 'Imam punu špajzu seksi igračaka i sad ih krećem vadit', kroz šalu je priznao naš pjevač i još uspješniji kuhar Luka.

Dok će većina žena uzdisati na golišave kadrove glumca Jamiea Dornana u glavnoj muškoj ulozi, Jacques je iz kina izašao sa sasvim novom spoznajom te ipak uspio izvući neki dublji smisao priče. Ljubavna priča s mračnom stranom povlači i pitanje postoje li uopće granice kada govorimo o ljubavi.

Ova pomalo neobična moderna bajka pjevača je uspjela pridobiti da se uhvati i njezina književnog izdanja, a hoće li vama biti baš ona prava doza suvremene romantike prikladne za Valentinovo, prosudit ćete sami za nekoliko dana, kada ovaj film stiže u naša kina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS