Okupio se Yogurt

Stiže 'Umobolnica': 'Mi smo se našli, nakupina čudnovatih ljudi'

showbuzz DNEVNIK.hr

Baby Dooks predstavio je novi glazbeni uradak svojeg projekta naziva Yoghurt, u kojem sudjeluju Mario Petreković, Bizzo iz Bolesne Braće te radijska voditeljica Jana Fabijanić.

Baby Dooks je entuzijastično prišao svom novom projektu naziva Yoghurt iz veoma jednostavnog razloga - jer se od njega ništa puno ne očekuje. Poznati producent nam je objasnio kako je nastala pjesma "Umobolnica" koja je preko noći osvojila eter radijskih postaja.

'Yoghurt je nama praktički ispušni ventil od svih toksina - životnih, poslovnih i svega. Mi smo našli, nakupina čudnovatih ljudi, jedan projekt koji ćemo raditi isključivo iz srca, bez ikakvih očekivanja' priznao nam je Baby Dooks.

Mario Petreković i Baby Dooks nastavljaju suradnju kao Asterix i Obelix

Njihov najnoviji hit 'Umobolnica', u kojoj glavni vokal pjeva radijska voditeljica Jana Fabijančić, trenutno se vrti u eterima svih hrvatskih radijskih postaja i ne izlazi iz uha. 'Pjesma, ako se to može nazvati pjesmom, Umobolnica nastala je slijedom društvenih okolnosti koje su vrlo negativne, međuljudskih loših odnosa, pogotovo između dvoje partnera u ljubavi, koji nakon dugogodišnje veze više nemaju o čemu pričati, nego vrijeđaju jedan drugog', pobliže nam je objasnio Dooks.

VIDEO Stigla Dooksova i Petrekovićeva 'Bakica'

'Umobolnica je autobiografska pjesma u kojoj su se očito mnogi urednici prepoznali i odmah su ju pustili u playliste i napravili do toga hit dana jer ona je hit života, a ne hit dana tako da očekujemo pravu ovisnost ovog ljeta', rekao je Ozren Kanceljak, najmlađi član 'Yoghurta' koji je inače poznati DJ i glazbeni menadžer.

Članovi Yogurta pripremaju nam i neke nove projekte, među kojima je i vizualno-akustičnu umjetnost, nastupi i eventi, a više o novostima na našoj domaćoj sceni pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS