Najgledaniji tv sadržaj

Nova TV još je jednom potvrdila status lidera u produkciji domaćih serija: Spektakularan povratak ''Kumova'' i izvanredan uspjeh ''U dobru i zlu''!

Najgledaniji TV sadržaj na svim televizijama proteklog tjedna bile su domaće serije Nove TV. Nakon što su Kumovi početkom rujna ostvarili spektakularan povratak, premijera serije "u Dobru i zlu" zabilježila je još jedan izvanredan uspjeh. Naime, gledalo ju je više od 685 tisuća gledatelja. Uspjehom je oduševljena i glumačka postava, a mi vas vodimo na set, iza kamera - u dom obitelji Praljak.

Joco, Una i Petra likovi su koje ste dosad već sigurno zavoljeli, ma koliko god se nalazili u onoj sivoj zoni, ujedno svakom glumcu najdražoj jer upravo su takvi likovi njihova suprotnost.

''Od starta, čim sam znala da se radi tako nešto nakon dugo vremena bila sam sretna i oduševljena... Vrlo mi je duhovita, simpatična u toj ludosti, ono što mi se najviše svidjelo od nula do sto u sekundi, ne brinu ju posljedice temperament me kupio na prvu'', govori Katarina Baban. 

''On je sve što ja nisam u životu, on je bogat, bahat, bezobrazan, star debe, a ja to nisam'', govori Enes Vejzović o svom liku. 

Serija obiluje obratima, intrigama i brojnim zapletima pa je tako zapetljana i situacija u obitelji Praljak.

Kemija među glumcima je sjajna, baš kao i atmosfera na setovima, kojih je uistinu mnogo. 2000 metara četvornih pod krovom Nove TV i brojne lokacije mnoge su ostavile bez teksta.

''Atmosfera je sve samo ne uštogljena'', govori Enes. 

''Imam osjećaj od prvoga dana kao da se svi znamo, tako da mislim da je i to jedan od razloga zašto gledatelji reagiraju ovako dobro na seriju'', kaže Mrija Klanac koja glumi Unu Praljak. 

''Iz epizode u epizodu, bit će sve napetije, zapleti sve bolji i bolji, likovi su jako dobro napisani i drama neće nedostajati'', poručila je Katarina Baban. 

Nova TV još je jednom potvrdila status lidera u produkciji domaćih serija, bilježeći sjajne rezultate, kako na televizijskim tako i na digitalnim kanalima. Ostanite uz dobru i zlu jer ova priča inspirirana istinitim događajem, neće vas ostaviti ravnodušnima.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS