Sandra i suprg

'Izvukli su mi muža, bio je izbezumljen'

showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni broadwayski mjuzikl 'Monty Python Spamalot' nakon godina i godina odgađanja napokon je stigao i u Zagreb!

Bez obzira na to što je Komedijina verzija 'Monty Python Spamalot' 20-ak puta jeftinija od broadwayske, sudeći prema reakcijama premijerne publike, to nikako ne znači i da je toliko puta lošija. Dapače – publika je iz dvorane izašla s osmijehom na licu.

'Već sam unaprijed predosjećala da ce ovo bit super jer znam svoj ansambl, koliko su vrijedni, talentirani, jako sam sretna sto su na kraju dokazali da se moze napraviti ovako sjajan mjuzikl kod nas', poručila je zvijezda Stelle, Vanda Winter.

Scena Nove TV na koncertu Massima, u posjetu Toninu Piculi i na Footlooseu

'Izvukli su mi muža, bio je izbezumljen, preporučila bih predstavu svima,  novogodišnja predstava na kojoj će se svi nasmijati', poručila je operna pjevačica Sandra Bagarić.

Za takav su rezultat, priznaju nam glavni akteri, uloženi gotovo nadljudski napori. Osim kratkog roka za vrlo zahtjevnu pripremu, gotovo do same premijere je postojala opasnost da vlasnici oduzmu već prodanu licencu, ukoliko ne bi bili zadovoljeni svi postavljeni uvjeti. Uz scenografiju i kostimografiju, najvise pohvala dobio je glumac, u ovom slucaju redatelj, Igor Mešin. Nakon Malog dućana strave i Skidajte se do kraja, mjuzikli su, čini se, postali njegova specijalnost.

Pogledajte cijeli prilog u hit predstavi u prilogu inMjuzikla!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS