Nova suradnja

Mladi Kolumbijac oduševio domaću pjevačicu: Imamo li svjetski hit?

showbuzz DNEVNIK.hr

Dok je jednu večer šetala središtem Zagreba, naša poznata kantautorica nije mislila kako će upoznati novog suradnika koji je u Hrvatsku stigao iz daleke Kolumbije!

Stigao je u Zagreb samo s gitarom, pojačalom i naprtnjačom na tjedan dana. Godinu dana nakon, Jairu Benitezu iz Kolumbije, Zagreb je postao dom, a Zagrepčani koje svakodnevno uveseljava pjesmom - njegov cijeli svijet.

'Oduševila me hrvatska, oduševio me karakter ljudi. Karakter je sličan ljudima Južne Amerike, ono što vi kažete Balkanac, čini vas veselima. Iako ste proživjeli teškoće, Hrvati su jako emotivni', rekao nam je Jairo.

Sudska presuda: Vlatka Pokos platit će 13 tisuća kuna Alki Vuici i sinu

Njegov prvi posao bio je sviranje na ulici. Iako fizički naporan, Jairo u njemu uživa jer svojom glazbom širi dobre vibracije ulicama grada. Jedna od osoba koju je imao sreću upoznati je i naša poznata glazbenica. Jairo je svirao na terasi lokala kada je Teslinom ulicom prolazila naša Alka Vuica.

Nakon nekoliko otpjevanih pjesama te razmijenjenih rečenica i osmijeha, Jairo i poznata glazbenica već su razgovarali o budućoj suradnji. Naime, mladi kolumbijski glazbenik bit će glazbeni producent španjolske obrade njezina hita 'Laži me'. Slučajnim ulaskom Jaira u njezin život, san je postao stvarnost. Za pjesmu ima velike planove.

'Donijet će još jedan svjetski hit, 'Laži me' neće više biti samo lokalni hit, već će prijeći granice i vjerojatno doći i do Južne Amerike. Tamo ima i puno Hrvata pa ćemo mi onda na turneju po Južnoj Americi', rekla nam je Alka.

Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS