Sve za ljubav

VIDEO Mladen Grdović osvojio je njemačke top ljestvice!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je prije mjesec dana završio u bolnici zbog problema sa srcem, Mladen Grdović objasnio je koliko je taj događaj utjecao na njegov život.

Nakon problema sa srcem i rehabilitacije, povratničkim koncertom Mladen Grdović oduševio je Maribor.

Uzavrela atmosfera na Grdovićevom koncertu!

'Slavio sam 35. godina karijere i primijetio da imam aritmiju srca. Odradio sam turneju po Australiji i imao 47 letova', rekao je Grdović.

Upravo zbog aritmije Mladen je završio u bolnici. Nakon izlaska je uslijedila rehabilitacija tijekom koje je pjevač potpuno ostavio alkohol. Tijekom cijelog koncerta uz Mladena je bila vjerna pratiteljica - bočica vode.

'Mene je spasilo što nikada nisam pušio cigarete niti se drogirao. Bevandi sam popio...Iako oni čak preporučuju, više neću ni bevandu', otkrio je pjevač.

Mladenu je veliko zadovoljstvo donijelo i snimanje pjesama 'Nije u šoldima sve' i 'Sve za ljubav' na njemačkom jeziku. A sreći nije bilo kraja kada su mu javili kako je hit 'Sve za ljubav' došao na top ljestvice.

'Dobro znam talijanski i engleski, ali njemački nemam pojma. Kad sam to sve snimio, producent nije mogao vjerovati da mogu tako otpjevati pjesmu na njemačkom. Uopće se nije osjetila dikcija da sam iz Dalmacije', rekao je Grdović, a kako njegov hit zvuči na njemačkom jeziku, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS