Čista zabava

Mila Elegović o fotkama u badiću: ''Kod mene je to stvar trenutka, ja društvene mreže shvaćam kao filmsko iskazivanje''

Mila Elegović Instagram 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Jedni pjevaju, drugi kreiraju, treći zavode na društvenim mrežama. Naša poznata domaća lica provode izrazito aktivan odmor, pa su se tako u Rovinju okupili kako bi zabavili pjesmom i modnom revijom. Kako se bore s vrućinom prije izlaska na pistu, čime Mila Elegović dodatno diže temperaturu te iz koje se nezgodne situacije izvlačila Zvončica Vucković, doznajte u prilogu.

Dok jedni punim plućima uživaju u dokolici godišnjih odmora, drugima između osvježavanja u Jadranu ne prestaju navirati kreativni sokovi, pa je tako i naša domaća dizajnerica Martina Herak usred ljeta kreirala novu kolekciju i predstavila je u Rovinju. A izlazak na pistu nije omela ni paklena temperatura.

''Kada imamo profesionalni tim make-up artista, onda se apsolutno ne vidi ta vrućina na pisti, ali da, vruće je i izdržali smo. Ja sam ovu kolekciju radila mjesec dana, bila sam jako inspirirana svojom maštom i rekla sam rukama - igrajte se, tako da je u ovih mjesec dana izišla ova moja lijepa ajmo reći tamna priča, ali u pozadini je ipak sreća'', govori Martina Herak.

Koja eksponencijalno raste što smo bliže obali.

''Ja volim da je nekako balans u svemu tako da volim izlaziti, iskoristiti ljeto, kupati se, sunčati, ali i raditi, imati obveze.''

A kakvo bi to bilo ljeto bez ovjekovječenih trenutaka s plaže, na koje Mila Elegović ne prestaje dobivati komplimente.

''Nikad nisam računala da ću raditi svoju milenijsku fotografiju u badiću, sad je već ispalo da i to radim, pa to radim više zabave radi. Fotografije koje idu na društvene mreže stvar su trenutka, barem kod mene s obzirom na to da ja društvene mreže shvaćam kao zgodan moment vizualno-filmskog iskazivanja, tako da sam na društvenim mrežama pronašla sve ono što nisam odigrala na filmu, a što sam željela'', kaže Mila Elegović.

Ljeta jedne bake pak idilični su trenuci uživanja s unucima.

''Prvo se posudi bicikl, tj. dva bicikla od Ronalda Brausa, pa se vozi na Monte, na Puntolinu, pa se vozi na sve moguće plaže s unukom koji će za dva dana navršiti 12 godina, a izgleda kao da ima 14, 15. Moja dika i ponos, a imam još tri i četvrti je na putu'', kaže Zvončica Vucković.

Između obveza baka-servisa naša najdugovječnija manekenka, naravno, ugurala je i još jednu šetnju pistom, na kojoj se, u dugogodišnjoj karijeri, priznaje, nakupilo svakakvih iskustava.

''Koja može biti najneugodnija stvar, to je na kraju piste kad su ti upereni reflektori u oči, završiš među fotografima, dohvatili su me, uhvatili su me, vratili su me natrag gore i ja sam nastavila kao da se nikad ništa nije dogodilo'', kaže Zvončica.

Jer show must go on, a onaj koji su priredili gosti tradicionalnog koncerta Ronald Braus i gosti u Rovinju, još jednom je okupio veselo mnoštvo.

''Okupiti ljude i prijatelje, izvođače ovog kalibra usred ljeta je veliki izazov, prije svega što su svi raštrkani po moru, po kopnu, na putu i sve ostalo, skupiti dobar bend, ali na kraju je veliko zadovoljstvo jer kad vidiš pred sobom 500 ljudi kako uživaju u svakom tonu, u svakom gostu, onda je srce puno i vjerujem da smo i ovaj put postigli cilj i našu misiju, a to je zabaviti ljude kvalitetnom glazbom'', kaže Ronald Braus.

Pa ima li boljeg načina da se provede jedna topla ljetna večer.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS