Frontmen Mejaša

Koja je tajna njegovih sjajnih uvojaka?

showbuzz DNEVNIK.hr

Tamburica nikada nije bila popularnija, a tome su pridonijeli i mladi bendovi poput Mejaša, Njihova 'Zorica' pod kožu se uvukla svim generacijama, a dečki su ovih dana predstavili i svoj novi video spot za pjesmu 'Bolji nego ikad'.

Tamburaši u starkama krupnim koracima 'grabe' naprijed. Mejaši su svoj trenutak slave odlučili prolongirati do daljnjeg novim spotom za pjesmu 'Bolji nego ikad'.

Mladi tamburaši utjelovili su kršne momke sa sela. Iako su prve reakcije na novu pjesmu i spot redom pozitivne, bit će teško nadmašiti uspjeh prethodnog hita – 'Zorica' jednostavno ne silazi s top lista.

>> Mejaši: Evo kako je nastao hit 'Zorica'!

Najviše pitanja putem Facebooka dobiva frontmen Mejaša Edo Drakulić, a fanove najviše zanima 'koja je tajna njegovih sjajnih njegovanih uvojaka'. 'Moja frizura je kako se probudim, tako je najbolja. Ja malo namjestim da bude što okruglije i to je onda to, kovrčava je i ovako', savjetuje Edo.

Budući da im je koncertni raspored prepun, momke koji dobro sviraju a  pritom se i dobro zabavljaju, nećete još dugo morati čekati da zasviraju i vašem gradu.

Priču o njima pogledajte u inMagazinu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS