poseban datum

Matija Vuica na emotivan je način obilježila rođendan pokojnog partnera: ''Ovim je riječima moj Jure želio...''

Da je još među nama, Jurica Popović danas bi proslavio 66. rođendan. Njegova životna partnerica Matija Vuica odlučila ga je oblilježiti na poseban način. Posmrtno je objavila njegovu pjesmu "Cijeli život u jednu suzu stane", koju je glazbenik snimio, ali je, nažalost, nije stigao predstaviti.

Skoro pola stoljeća zajedno su koračali istim glazbenim i životnim putem. Matija Vuica i Jurica Popović ispisali su jednu od najljepših ljubavnih priča i stvorili hitove koje će pjevati generacije.

Jurica je danas trebao ugasiti 66 svjećica na rođendanskoj torti, a njegova voljena Matija odlučila ga je obilježiti na posebno emotivan način.

"Ne znam od kuda dolazim ni kamo idem, ali znam da će putovanje biti i dalje jako zanimljivo - tim je riječima moj Jure želio opisati i približiti vam ovu pjesmu, a ja sam odabrala današnji datum za predstavljanje jer danas, 24. 9. 2024., poseban je datum - rođendan Jurice Popovića", objasnila je Matija. 

Upravo ova pjesma trebala je biti prvi singl na Juričinu posljednjem albumu "Preslagivanje", a videospot je snimio u proljeće prošle godine. Iako nas je samo pola godine kasnije napustio, kroz note i stihove koje nam je ostavio Jurica će živjeti zauvijek.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Supruga Matea Kovačića u trendi kombinaciji istaknula je sve veći trudnički trbuh, ovako lijepa Izabel izgleda tik pred porod!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Rakitićeva Raquel u opuštenom se izdanju prošetala Splitom, evo i kakav joj je komentar ostavila Iris Livaja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS