MasterChef 2014

VIDEO Oni su itekako intrigantni!

showbuzz DNEVNIK.hr

Karte su bačene na stol, igra Masterchefa uskoro počinje. Vrhunski majstori zanata, stručni žiri, bez sumnje će pravedno suditi celebrityjima koji su hrabro zakoračili u najuzbudljiviju kuhinju.

Tri intriganta kulinarska 'majstora', dva već dobro poznata lica i jedno novo vodit će celebrity kuhare kroz najuzbudljiviji talent show na malim ekranima -Masterchef. No, i izabrane zvijezde su itekako intrigantne, barem kada je kulinarstvo u pitanju.

Spot za Masterchef: Karte su bačene na stol!

Prvu samostalnu reviju Ivica Skoko imao je s nepunih 18 godina. Osim u Hrvatskoj, ostvario je zapažene rezultate i u inozemstvu. Dizajner Ivica Skoko, za početak, svoje je kuhanje začinio modnim dodatkom.

'Predlažem svima da stave leptir mašnu prije nego krenu kuhati,' rekao je Skoko.

Baš kao što je uvjeren u uspjeh kad njegovi modeli izlaze na pistu, prilično je samouvjeren i kad je kuhanje u pitanju. Svemu što zna naučila ga je majka, a uz pomoć njezinih recepata i savjeta nada se da će stići do samog finala. Ovaj poznati dizajner najviše voli kuhati za svoje prijatelje, a otkrio je i recept za idealnu večeru.

'Dobro društvo, dobra čašica vina, recimo dobra riba, malo povrća, i super zezancija', rekao je Skoko.

Njegova protivnica, među ostalima, je zadarska pjevačica Emilija Kokić. Emilija je svoju karijeru započela s grupom 'Riva'. 1989. s njom je odnijela pobjedu na Eurosongu.

U kuhanju je Emiliji najvažnije da tanjur bude što šareniji. Ne postoji to što dosad nije pokušala pripremiti. 'Obožavam se igrati s hranom i jako volim kuhati. Jako sam znatiželjna na tom polju', otkrila je pjevačica.

A što su nam domaće zvijezde još otkrile, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS