zanima ga samo šargija!

Ovo je doza slatkoće koja vam je potrebna danas i svaki dan, vjerujte nam kad vam kažemo!

Najmlađi kandidat treće emisije showa Supertalent, sedmogodišnji Marko Ivandić, pokazao je umijeće sviranja šargije koje je savladao već s dvije godine.

Kad svira, Marko ne koristi note, a kad ne svira, više vremena provodi na rukama nego na nogama.

''Mene boli briga za gitaru, mene zanima šargija. Šargiju sam dobio s dvije godine i odmah sam je krenuo svirati, probao sam i vidio da znam. Šargija se uči po sluhu, nema uopće nota. Svi su govorili samo bravo, a ništa je l' hoću pet maraka. Došao sam da publika vidi da znam svirati, a ne da publika misli da samo pričam da znam svirati'', zaključio je Marko i sve osvojio svojim nastupom i pojavom. 

Žiri ga je prozvao pravim profesionalcem, a logično je da je prošao dalje i to s čak četiri DA. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Noge od milijun dolara: Naša bivša misica kao da je jučer napustila modne piste!

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zbog žene u crvenom kompletiću na zagrebačkoj špici sve je stalo na tren, prizori kao iz filma!

Povezana vijest Preporuke Neobična ljubavna priča koja je odlična za maksimalno vikend opuštanje!

Povezana vijest Celebrity Srpski pjevač kojeg Hrvatice obožavaju u tajnosti je dobio dijete sa ženom s kojom je 15 godina bio u paralelnoj vezi

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta u seksi korzetu, nije mnogo toga ostavila mašti na volju: "Popravila si mi dan..."

Povezana vijest Celebrity Poznata Srpkinja koja uživa u luksuzu otkrila odakle joj novac za privatne avione i skupe automobile: "Propatila sam..."

Povezana vijest Celebrity Poznati Hrvati okupirali zagrebačku špicu, pogledajte koga su sve fotografi uhvatili

Povezana vijest Celebrity Poznati Hrvati okupirali zagrebačku špicu, pogledajte koga su sve fotografi uhvatili

Povezana vijest Celebrity Iznenada je preminuo poznati hrvatski vizažist: "Ni u najgoroj noćnoj mori nisam mogao ovo zamisliti..."

Povezana vijest Zanimljivosti Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića, za ovaj raskoš u Španjolskoj izdvojio je vrtoglavih deset milijuna eura!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS