Oduševili publiku!

Pretpremijera u Puli: Mlada glumačka ekipa hit-mjuzikla podijelila dojmove sa snimanja u Hrvatskoj!

showbuzz DNEVNIK.hr

Filmski hit "Mamma Mia: Here we go again" u Puli je doživio svoju hrvatsku pretpremijeru! U čarobnu Arenu došao je i dio glumačke ekipe ovog mjuzikla. Mladi glumci svojim su ulogama oduševili publiku, pa su u Puli stekli i obožavateljice.

Pulska Arena bila je ispunjena do posljednjeg mjesta na hrvatskoj premijeri filma "Mamma Mia: Here we go again". Došli su onamo i mladi glumci iz filma koji nisu krili koliko su oduševljeni povratkom u Hrvatsku. Kao što je već svima dobro poznato, ovaj se mjuzikl dijelom snimao i na Visu. A glumci su postali glavni ambasadori ovog otoka gdje su uživali pet tjedana. Pogotovo u hrani.

''Kao raj, nije li. Ja čak nisam puno ni snimao. Ja sam tamo bio na odmoru, bilo je fantastično. Jako mi se svidjelo'',  dojmovi su Hugha Skinnera.



Poslije premijere glumci su se obratili publici, a ovdje su već stekli i obožavateljice. Pogotovo Jeremy Irvine koji u filmu glumi mladog Sama. On je pak s Hrvatskom jako dobro upoznat. Došao je ovamo na odmor s obitelji prije šest godina i otad svake godine dolazi u Lijepu Našu. Nakon cijelog desetljeća okupljena je ista glumačka ekipa, a poznati glumci dobili su i svoje mlađe verzije.



''Gledao sam prvih nekoliko puta kad je bila audicija. Prva je stvar bila pokušati odigrati likove Harryja, Sama ili Billa, a ne Piercea Brosnana, Colina Firtha ili Stellana Skarsgarda jer je to prilično teško'', kaže Skinner. 

U filmu "Mamma Mia: Here we go again" isprepliću se prošlost i sadašnjost. Vraćamo se u sudbonosno ljeto kad je Donna upoznala tri muškarca svojega života. U sadašnjosti pak u priču ulazi i baka, koju glumi Cher.

''Nevjerojatno je bilo i jedva sam čekao ustati iz kreveta znajući da ću raditi s njima'', priča redatelj filma Ol Parker. 

Film, naravno, obiluje Abbinim hitovima, a ovog puta s nekim pjesmama koje smo možda i zaboravili ili čak za njih nismo ni znali.

''Mislim da je u tome stvar. Bilo da jesi ili nisi Abbin fan, znat ćeš glazbu i znat ćeš riječi. U tome je stvar kad gledaš ovaj film. Svi, bez obzira na godine ili to odakle su, znat će barem neke pjesme i pjevat će ih. Gledali smo s publikom na prvoj premijeri i nevjerojatno je kako ljudi ustanu i počnu pjevati'', priča Jeremy Irvine. 

U filmu se nakratko pojavljuju i članovi Abbe Benny i Bjorn. A mladi glumci ne kriju da su imali tremu pred ovim dvojcem.

''To je golemo. Osjećaš baš strahopoštovanje'', priznaje Skinner. 



''Pjevati Abbu – Abbi. Prvi put kad sam došao u studio, mislio sam samo da ću upoznati Benny Anderson, a on je rekao: 'Ajde, kad si već ovdje' i počeo je svirati piano i pratiti me kako pjevam. Veliki pritisak, ali i privilegija. Sad to mogu maknuti s popisa želja koje imam'', otkrio je Irvine. 

A želja im je bila i premijera na Visu, a to ih očekuje ovih dana, kada će se vratiti na taj čarobni otok.

Kakva je atmosfera bila u Puli, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS