Teško je zaustaviti suze

RASPLAKALA JE HRVATSKU Priča koja je zauvijek promijenila tri života!

showbuzz DNEVNIK.hr

Novinarka 'Provjerenog' Maja Medaković nedavno je dobila nagradu HND-a za priču o Matiji Basarcu i njegovom sinu Milanu.

Priča o samohranom ocu Matiji Basarcu i njegovom 15-godišnjem sinu Milanu, koji su svoju tužnu priču ispričali pred kamerama Provjerenog, ujedinila je Hrvatsku. No ona nije promijenila samo njihove živote, već i život novinarke Maje Medaković. Za svoju je reportažu primila nagradu za televizijsko novinarstvo.

Iako je Maja kao novinarka navikla postavljati pitanja akterima svojih priča, nju su iznenadila. Jer kaže, nije navikla da se o njoj priča. Bolje da je pitamo o velikim pričama malih ljudi koje u vaše domove donosi svakog tjedna. Jedna od njih pokrenula je i ujedinila cijelu Hrvatsku, a Maji je i danas veliki ponos.

'Taj prvi trenutak kad smo ušli unutra, ta mala kućica, ona je toliko mala, imali su tu peć na drva i to je toliko toplo unutra, toliko topline i to je takva domaća, kućna atmosfera, tamo sam popila najbolju kavu ikad u životu', prisjeća se Maja prvog trenutka kada je ušla u dom i živote Matije i Milana Basarca. Iako je za priču o njima dobila nagradu HND-a, Maja je jasna: 'Meni je najveća nagrada što oni imaju kuću'!

I možda će se neke priče nakon nekoliko godina zaboraviti, ali za Matiju, Milana i Maju? Njihovi životu zauvijek su se promijenili. 'Kao Milan i Matija, takvih neće više biti. Ne znam, bit će nekakvih drugih, još posebnijih na svoj način, ali kao Milan i Matija, takvih više nema. To se ne ponavlja', rekla je novinarka Provjerenog. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS