je li sve kao na filmu?

Jedna od najvećih zvijezda Ultre za In magazin je otkrila tajne posla za koji mnogi kažu da je kao iz snova!

Još se uvijek sliježu dojmovi nakon splitske Ultre, a jedna od najvećih zvijezda bio je DJ Steve Ejoki. U ekskluzivnom razgovoru za IN Magazin otkrio je tajne ovog, za mnoge, posla iz snova. Jesu li u životu DJ-a zaista samo milijunski honorari, privatni zrakoplovi i lude zabave, te zašto se njegovi obožavatelji trgaju da ih na nastupima pogodi gigantskom tortom u glavu, jedan od najboljih svjetskih DJ-a okrio je našem Davoru Gariću za In magazin.

Teško je riječima dočarati atmosferu kada desetci tisuća razdraganih duša plešu kako dirigiraju neki od najpopularnijih DJ-eva na svijetu. DJ Steve Aoki na splitskoj je Ultri već dugi niz godina.

Posebnost njegovih nastupa je takozvani ''cake me'' pokret, u slobodnom prijevodu ''pogodi me kolačem''. Na kraju nastupa najvatreniji obožavatelji se trgaju tko će dobiti gigantsku tortu u lice.

Milijuni obožavatelja, privatni zrakoplovi, basnoslovni honorari... Iako se život DJ-a čini kao san snova, Steve je u svojim memoarima otkrio da nije uvijek tako. Važno je održati dobar balans.

DJ-evi poput Aokija samo po jednom nastupu zarađuju stotine tisuća eura, no ovom je glazbeniku i ovisniku o adrenalinu najdraža aktivnost skočiti u more.

O svojem je ljubavnom statusu Steve ostao misteriozan, no evo kakva žena može pratiti njegov tempo.

A koju bi mudrost trebali slijediti mladi glazbenici kako bi postali velike zvijezde, obožavane od mase?

Steve Aoki ponovno dolazi svirati u Hrvatsku početkom kolovoza.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS