Nova pjesma

DOBAR GLAS I STAS Kristina se vratila iz Amerike: 'Kad ću ako neću sad'

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon zaraznog stiha "Odnijela te votka", život je Kristinu Vukas odveo - u Ameriku.

Zašto se uputila preko Atlantika, kako je se dojmio Hollywood te o čemu govori njezin novi singl "Mami" kojim najavljuje povratak na domaću glazbenu scenu? Sve nam je otkrila mlada pjevačica Kristina Vukas.

Pjevali ste 'Odnijela te votka'? Kristina priprema nešto novo!

'Htjela sam da je vesela i da ljude iščupa iz nekog svog svijeta, da si malo otplešu kad je čuju, da se bolje osjećaju', kaže Kristina o pjesmi Mami. A spot će očito biti jako seksi.

Kristini je jasno da je za uspjeh, uz dobar glas, često potreban i dobar stas. 'U ovim godinama i s obzirom da sam žena, mislim da je važno voljeti sebe, ako se dobro osjećam u svom tijelu, ja uvijek kažem kad ću ako neću sad. Ali nije stvar toga, mislim da ženstvenost i ljepota dolaze iznutra i to ne mora biti vezano ni uz golotinju ni uz seksipil, ako to izlazi kad se kamera upali - super, sva sreća', ističe pjevačica.

No osim na novim pjesmama, Kristina je radila i na kolekciji svoje odjeće koju namjerava lansirati već ove jeseni, a prošlo je ljeto provela u Los Angelesu, gdje su oko na nju bacili uspješni glazbeni producenti.

Pogledajte intervju s Kristinom u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS