Bit će svega!

Kreće finalno odbrojavanje do početka Supertalenta, upoznajte prve kandidate i s čime će se predstaviti!

Finalno odbrojavanje je počelo! Samo nas dva dana dijele od početka najzabavnijeg showa. 11. sezona Supertalenta prikovat će vas uz male ekrane. Sa zanimljivim kandidatima na audicijama družila se naša Anja Beneta.

Iz Beograda nam stiže u najmanju ruku, neobičan glazbenik. U studio Supertalenta uletio je na rolama i s gitarom u rukama.

"Ja sam Rade Rađenović, poznatiji kao Rade Komša. Ovo je neuobičajena stvar da netko vozi role, svira gitaru i pjeva u isto vrijeme . Nisam primijetio da to itko radi do sad, tako da se nadam da će ta neka vrsta muzike u budućnosti postati popularna i interesantna drugim ljudima."

Sljedeći kandidat dolazi nam iz zemlje koja je gotovo deset tisuća kilometara udaljena od Lijepe naše. Da bi svojim talentom očarao žiri i publiku, potrebna mu je samo nogometna lopta.

"Moje ime je William, zovu me Willy Elastico, dolazim iz Kostarike, imam 26 godina i moj talent je freestyle nogomet. Mislim da trebaju pogledati jer ima jednu lijepu, pozitivnu energiju, veselu zabavnu i mislim da sam zabavan."

Lakskavoj tituli 11. hrvatskog Supertalenta nadaju se i ovi rasplesani klinci.

"Mi smo Talent House, dolazimo iz Zagreba i naš supertalent je ples s kojim ćemo osvojiti sve!"

"Ja sam Viktor Kolmar, imam 12 godina, dolazim iz Zagreba. Poručio bih gledateljima da gledaju moj nastup da bi vidjeli moju predivnu autorsku pjesmu'', predstavlja se još jedan kandidat.

Odlične zabave, smijeha, ali i talenata koji će vas ostaviti bez daha, 11. sezona Supertalenta bit će prepuna. Zato ni pod koju cijenu ne propustite biti s nama ove nedjelje!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS