jedva čekamo!

Kraljica sapunica vraća se na Novu TV! Intrigantna priča inspirirana stvarnim događajima osvaja na prvu

Brojimo sitno do početka emitiranja nove dramske serije koja, vjerujte, osvaja na prvu. U dobru i zlu intrigantna je priča, prepuna zapleta i neočekivanih obrata te je inspirirana istinitom pričom. Ekipa In magazina na setu se družila s Ksenijom Pajić i njezinim unucima, mladim licima koja jedva čekaju da vam pokažu svoje umijeće glume.

Kraljica sapunica Ksenija Pajić vraća se na vaš omiljeni TV kanal u dramskoj seriji koju s nestrpljenjem očekujemo. Uloga majke glavnog lika, koja čuva veliku tajnu, i uloga bake čak šestero unučadi, doista je veseli.

''Ona je zapravo jedina koja zapravo zna da on ima dvije obitelji s kojima živi istovremeno, ženu i djecu, ona je jedina, zaplet je interesantan, očekujem da će svega biti tu'', govori Ksenija. 

Upravo čuvanje tajne dovodi je u nezavidnu poziciju, kad istina ispliva na vidjelo.

''Svi mi zamjeraju jer sam tajila, zapravo smo vodili neke duple živote'', priča. 

Ne znamo hoće li joj sate provedene na setu umjesto u igri u pješčaniku zamjeriti unuk, jer Ksenija je, naime, prije dvije godine postala baka malenog Tome.

''Jako volim provoditi vrijeme s nji,  on mi je relaksacija, ljubav, divno,  duhovit je, šarmantan, jako mi je lijepo s njim... Krenut će on sad na jesen u vrtić pa će dio vremena provoditi s djecom u igri pa mu neću valjda toliko faliti'', priča Ksenija.

Unuci u seriji su nešto stariji i za mnoge od vas nova lica, koja će vas, vjerujemo, osvojiti na prvu.

''Čini mi se da će biti uzbudljivo i jer i meni je trebalo da povežem što se sve događa i nikad neće biti dosadno za pratiti. 

Na popisu izvanrednih lica koje ćete gledati našao se i Toma Medvešek.

Od ponedjeljka 9. rujna u 21:15 na Novoj TV ne propustite pratiti sudbine likova čije izvedbe sjajnih glumaca neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS