Najdraža delicija

Poznate osobe prisjetile su se kako se nekada slavio Uskrs

showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate osobe Uskrs su provele sa svojim obiteljima. No, prisjetili su se i kako je to izgledalo kada su bili mali.

Uskrs je prilika da se obitelji okupe za bogatim blagdanskim stolom, a kako u njemu uživaju naši poznati, otkrit će vam ekipa In Magazina. Prisjetili su se kako je to izgledalo kada su bili mali, priznali jesi li pomagali bakama u bojenju jaja te otkrili u kojem dijelu ovog blagdana najviše uživaju.

'Uvijek se sjećam farbanja jaja. Uglavnom su se farbala sa lukom, a onda poslije bi se… Uvijek sam se pitala zašto se ona tako sjaje, a dugo nisam znala zašto. Onda su mi poslije objasnili da se ona namažu s nekim uljem i nečim', kazala je glumica Ankica Dobrić.

Dok je poduzetnici Snježani Mehun u djetinstvu uvijek bilo zabavnije kada su jaja bila u florescentim bojama. Više o tome u kojoj deliciji s blagdanskog stola poznati najviše uživaju, pogledajte u prilogu IN Magazina.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS