Kako napraviti komišku pogaču, pokazat će nam Luka u prvoj emisiji showa 'Pun pj'at'
Da kuhanje nije bauk, pokazat će nam Luka već u prvoj emisiji kulinarskog showa kroz kojega će gledatelje Nove TV svake nedjelje voditi u nove gastronomske avanture.
Za prvu emisiju 'Pun pjat', Luka se hrabro odvažio pripremati tradicionalna jela.
U prvom slijedu predstavit će jelo 'Fabrika burger', svoju verziju burgera s polpetama od kozica. U pripremi Burgera pomoći će mu njegov prvi gost, vrsni kuhar i mentor iz Masterchefa, Dino Galvagno, koji će ujedno Luki otkriti pet pravila važnih za svakog kuhara, bilo profesionalnog ili pak kuhara amatera.
U prvoj epizodi kulinarskog showa Pun p'jat gost je Dino Galvagno
Drugi slijed, nazvan Prazan fridž u kojemu je naglasak na tome da se ništa od hrane ne baca, donosi recept tradicionalne Komiške pogače, i to po recepturi tete Marize! Slasno, brzo i kako Luka kaže - uvijek se nađe u frižideru te dodaje: „važno je samo malo dobre volje, nešto vrimena, par namirnica i može se napravit jedno fino jelo.“
I kao šlag na kraju, Luka će svojim gledateljima otkriti jednu slatku tajnu, a ona se zove – Pecipala. Riječ je o desertu iz Lukine mladosti kojeg mu je uvijek s velikim zadovoljstvom pripremala majka Tamara.
DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook