Iscjeljivanje zvukom

Kako djeluje terapija zvukom? Provjerili smo iz prve ruke!

showbuzz DNEVNIK.hr

Mogu li vibracije zvuka utjecati na ljudsko zdravlje? Brojni zainteresirani polaznici radionica na kojima se iscjeljuje zvukom svakako vjeruju u to. Da biste vidjeli o čemu je točno riječ, istražili smo sve o zvukoterapiji.

Tretman zvukoterapije nije joj se činio ni najmanje čudan jer se o njemu dosta informirala. A uostalom prepustila se u ruke najveće domaće stručnjakinje za ovu metodu iscjeljivanja. Profesorica glazbene kulture, solo pjevanja i certificirana zvukoterapeutkinja nastoji upoznati javnost s iscjeliteljskom moći zvuka.

'Recimo da je to terapija koja se dobro kombinira s medicinskom terapijom.... taj postoperativni period uz nju je puno brži', naglašava zvukoterapeutkinja Ivana Novačić.

>> Na Visu se sluša reggae i istražuju vojni tuneli bivše JNA

Tijelo se i do 70% sastoji od vode, objašnjava, koja valove zvuka vodi duboko u tkivo, poravnava nesklad i potpuno opušta. Bolesnim osobama zvuk, tvrdi Ivana, olakšava bolove. Ona može pomoći i kod depresije, loše cirkulacije te lakših neuroza.

Vibracije zvuka obnavljaju prirodnu frekvenciju tijela i povećavaju našu moć samoicjeljenja, vraćajući nas u stanje ravnoteže. Kako izgleda terapija zvukom, pogledajte u inMagazinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS