Više od žene sportaša

Jelena Ristić: 'Žene poput mene više se ne oslanjaju samo na svoju ljepotu'

showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena i Novak Đoković ovih su dana posjetili rodni Beograd. Kratkim, ali slatkim boravkom usrećili su mnoge. Imamo i intervju!

Supruga najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića mnogo je više od žene sportaša. Jelena, koja tek na prvi pogled djeluje plaho i krhko, zapravo je odlučna žena koja se itekako zna izboriti za svoje mjesto pod suncem. Tvrdi da se žene poput nje više ne oslanjaju samo na svoju ljepotu.

KAKVA FACA Novak Đoković slavi u velikom stilu, nakon pobjede gostovao u showu Stephena Colberta

'Sada stavljaju svoju ljepotu u drugi plan zato što je ljepota sad postala degradirana, u smislu unazađuje ih jer ih ljudi gledaju kroz njihovu ljepotu umjesto kroz njihovo znanje i kvalitetu. A jesam li se ja ikada osjećala tako? Ne zato što ja sebe doživljavam lijepom iznutra, to su vrijednosti koje ja vidim da se vide izvana, a vjerujem da će se mnogi složiti da nisam kao neke svjetski najljepše žene, ali mene to stvarno ne dotiče', smatra Jelena.

Socijalno osviještena Jelena, uz sinčića koji će uskoro proslaviti svoj prvi rođendan, uvijek nađe vremena kako bi svojem suprugu pružila potporu s tribina, ali i pomogla najugroženijima. Majčinstvo joj je, kaže, dalo dodatni vjetar u leđa. Stoga se nježnija polovica obitelji Đoković angažirala oko časopisa namijenjenog studentima. Važnost ovog projekta prepoznala je i Jelenina prijateljica, slavna urednica američkog Voguea Anna Wintour.


Iako su u rodnom Beogradu bili kratko, Jelena i Novak Đoković su, brojnim tribinam i humanitarnim akcijama, još jednom pokazali i učvrstili svoj zvjezdani status. Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS