Nikad sretnija

Jedna od najseksi Hrvatica rekla 'DA': Minovski ju je zaprosio na Santoriniju

showbuzz DNEVNIK.hr

Deveto izdanje revije 'Riječke stepenice' ljubiteljice mode nije ostavilo ravnodušnima, a neke od manekenki imala je i više razloga za slavlje.

Revija ekskluzivnih haljina i muških odijela projekt je bivše Miss Universe Ivane Delač Đolo, kojoj je titula najljepše Hrvatice otvorila mnoga vrata. Reviju je nosila i jedna od najseksi Hrvatica Nikolina Miletić.

Ovih se dana s romantičnog putovanja na grčki Santorini vratila sretnija nego ikad. Njezin ju je dugogodišnji dečko Vladimir Minovski, sin poznatog vlasnika taxi prijevoznika, zaprosio - a ona je rekla DA.

Najljepša Hrvatica šuti kao zalivena: 'Mislim da je privatni život uvijek bolje držati za sebe'

'Moram priznati da je taj trenutak bio jako bajkovit i svi trenutci koji su uslijediili, bilo je jako romantično, rekla bih savršeno, zalazak sunca, intimno, sami nas dvoje, nisam očekivala', rekla je manekenka pred našim kamerama inMagazina.

Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura nedavno je predala krunu svojoj nasljednici i upozorila je da uz brojne pozitivne strane, svjetski izbori ljepote donose i one negativne. Da ljepota i pamet itekako idu zajedno, potvrđuje Miss Hrvatske Lana Gržetić. Na drugoj je godini Fakulteta primijenjenih umjetnosti u Rijeci, no lijepoj kiparici to nije dovoljno akademskog obrazovanja pa planira upisati još jedan fakultet.

Kako je bilo u Rijeci, pogledajte u prilogu inMagazina.
 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS