Jasna napustila igru

Stvari koje je naučila pokazuje kćerima

showbuzz DNEVNIK.hr

Stvari koje je naučila sada pokazuje svojim kćerima, koje su jako zadovoljne njezinim nastupom.

Replika pite koja se priprema u Sjevernoj Europi stajala je Jasnu Odorčić ostanka u kuhinji Celebrity Masterchefa. Glumica je tako postala prva kandidatkinja koja je napustila popularnu kuhinju.

'Najviše mi je žao što sam ispala na inače nečemu što žmirečki radim doma', rekla je.

Žiri joj je najviše zamjerio pijesak koji se osjetio u špinatu. A nije se bilo lako nositi ni s vremenskim ograničenjem.

'Iskreno da vam kažem, ne znam ni sama što je presudilo. Dakle, dobro vjerojatno je malo presudilo jer sam bila u nekoj maloj gužvi. Dakle imala sam predstave u Osijeku, pa je bilo trčanje Osijek- Zagreb i tako i vjerojatno zbog toga nisam bila dovoljno koncentrirana za Masterchef jer ipak ne možete dva posla u isto vrijeme odraditi dovoljno kvalitetno', rekla je.

Svoju avanturu u Masterchef kuhinji pamtit će po lijepom. Naročito prvi tjedan u kojem je čak dva puta bila među najboljima.

'Svidjelo mi se, jako mi se svidjelo. Između ostalog što sam počela učiti neke stvari koje sam sama osjećala da mi nedostaju u mom kuhanju', kaže Jasna.

Stvari koje je naučila sada pokazuje svojim kćerima, koje su jako zadovoljne njezinim nastupom.

'Gledali su i jako su zadovoljni. Moje kćeri vole kako ja kuham, moji zetovi isto, a najviše vole palačinke. Bez obzira što sam se ja potrudila da ih u najranijoj dobi naučim peć palačinke one i dalje tvrde da su mamine palačinke najbolje'

Vrata Masterchef kuhinje za njom su se zatvorila i Jasna se vraća svojim obvezama u kazalištu.

'Trenutno pripremam mjuzikl Moje pjesme, moje snovi', otkrila je, a što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN Magazina.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS